Mame Srbije poručuju: Vlast ne sme da tuče našu decu

Ostavite komentar


  1. Vazno je da lepo vaspitana deca smeju da bacaju kamenje i zapaljene baklje na policiju.

  2. Našu decu tuku oni koji ih izvode na ulicu i naređuju da se napada policija, drage mame. Manite se više manipulacija i laži, pazite na svoju decu, za proteste će biti vremena.

  3. „Mame Srbije“?! Ma nije valjda? Evo, moja mama, koja je takodje „Mama Srbije“, smatra da ove džukele koje pale, lome, biju i stvaraju haos na ulicama srpskih gradova, treba skloniti sa ulica i dopustiti normalnpom svetu da obavlja svoje radne aktivnosti. Te „Mame Srbije“ prvo treba da vaspitaju svoju decu i da ih nauče sledećem „Deco, svaka batina ima dva kraja“ pa kad udarite jednim krajem očekujte da vam se dvostruko vrati drugim krajem.

    1. Ja sam mama troje dece i mislim da je veca opasnost od zaraze koronom nego od suzavca. A komplikacije od suzavca lako mogu da se sprece tako sto deca treba da ostanu kod kuce. Da ne napominjem da ta deca imaju izmedju 20 i 40 godina.

  4. Niste u pravu! Policija moze, i sme da tuce Vasu decu, ali ne sme njihovu! njihovo nestasno dete moze polomiti obe noge policajcu, a ovaj samo skakuce s noge na nogu… Onda se njihova deca sklone, policija prodje pored njih, kulturno se javi. I napravi pljskavicu o VASE DECE! Tako to ide!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.