Mame su zakon: Protest ostao stranački neobojen

Ostavite komentar


  1. Poštovani organizazori,
    Interesuje me za kada se planira u da li se planira drugo okupljanje. Jasno je da zakon uopšte ne štiti žene koje rade, kao i da posledice imaju jaku finansijsku destabilizaciju mladih bračnih parova, kojima je prioriteto omogućiti lakšu egzistenviju. Takođe smatram da zakon usporava životni ciklus i da u naše prosečno staro društvo primenom zakona može postati još starije.
    Prvom okupljanju nisam uspeo da se priključim, ali bih se svakako drugom i svakom narednom priključio. Elem ne pripadam ni jednoj političkoj partiji.
    S poštovanjem,

  2. Poštovani organizazori,
    Interesuje me za kada se planira u da li se planira drugo okupljanje. Jasno je da zakon uopšte ne štiti žene koje rade, kao i da posledice imaju jaku finansijsku destabilizaciju mladih bračnih parova, kojima je prioriteto omogućiti lakšu egzistenviju.

  3. Подршка организаторима, подршка мајкама, подршка свима који се у овој држави боре за нормалне услове рада, живота, слободе на свим нивоима.

  4. Majke protiv „majki“. Svi političari koji donose propise protiv nataliteta, ili ih donose koji ismevaju zdrav razum, takođe imaju majke koje glasaju za njih. Ne treba zaboraviti da je prosečko glasačko telo u Srbiji staro između 55-60 godina koji se spremaju u penziju a da nam prosečan penzioner „majka“ ima 69 godina i 29 (od 35) godina radnog staža a penzioner „otac“ 72 godine i 32 (od 40) godina radnog staža. Deca su taoci ostarelog stanovništva koje koristi režim kao glasačku mašinu. Jedino što je „zakon o finansiranju 3-4 deteta“ nagovestio je da će „dualno obrazovanje“ biti uvođeno za decu od 10 godina kada prestaje izdržavanje 3-4 deteta i da će deca morati da radi da bi izdržavali penzionere koji zbog svog standarda nisu imali decu da bi sada imalo dovoljno radne snage da uplaćuje u penzioni fond. Ispostavlja se da režim koristi ostarelo stanovništvo da se uništi jedina budućnost a to su deca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.