Manje deportacija iz Nemačke ove godine, Srbija u vrhu liste

Ostavite komentar

  1. Ko ono beše potpisao Sporazum o ukidanju viza i readmisiji? Zašto se svi migranti koji tranzitiraju kroz Srbiju deportuju u Srbiju a ne u zemlju porekla? “ Lepo “ je to potpisao nekadašnji ministar pa nek on sada snosi troškove oko zaštite tudjih državljana.

  2. 608 ljudi je vraćeno u Srbiju za godinu dana. Propadam, ostvaruje se novi zli plan „naseljavanja stranaca“ u Srbiji, na mala vrata. Vrata toliko mala da će za ikakve efekte morati da prođe jedno milion godina, ali ipak dokazuje da su razni zaveraši, suverenisti, supremisti I ini, bili u pravu! Doduše, ne baš 100% u pravu, već možda 0.1% u pravu – ali ipak u pravu, jel tako?

Ostavite komentar

Društvo

Šabić: Opužbe Ane Brnabić za doprinos medija klanu Belivuk su atak na slobodu i bezbednost novinara 7

Šabić: Opužbe Ane Brnabić za doprinos medija klanu Belivuk su atak na slobodu i bezbednost novinara

Nekadašnji poverenik Srbije za informacije od javnog značaja, advokat Rodoljub Šabić, ocenio je da je današnja izjava premijerke Ane Brnabić da je kriminalna grupa Veljka Belivuka imala direktnu podršku istraživačkih medija, direktan atak na slobodu izražavanja i slobodu medija i indirektan ali opasan atak na bezbednost istraživačkih medija i novinara koji u njima rade.

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.