Marić ugostio tužioca koji je odbacio prijavu protiv njega

Zamenik tužioca Nenad Stefanović nije podneo zahtev za izuzeće iako poznaje urednika televizije Hepi koji se teretio za raspirivanje nacionalne i verske mržnje

Ostavite komentar


  1. Znam da nije bitno, ali ipak moram nešto da napišem:

    Danijel Sinani je moj krsni kum.
    Po veroispovesti je praoslavac a po nacionalnosti se izjašnjava kao Srbin- Dakle nikada se nije izjašnjavao kao Albanac niti ima ikakve veze sa albanskom nacijom.
    Dakle ovde se uporno u tekstu provlači da je Danijel Albanac iako on to nikada nije bio.
    Nije ovo jedini takav tekst, ima još mnogo sličnih tekstova gde se namerno između redova provlači podatak da Danijel nije ono što on jeste a to da je Srbin, već se namerno ili ne staje na stranu Marića. Molim Vas, prestanite više pisati o ugroženosti Danijela Sinanija kao Albanca jer on to nije. U Srbiji i Srpskoj jedini koji su ugroženi u svakom pogledu su oni koji se izjašnjavaju kao Srbi i još ako su nešto uradili za taj narod, o njima je dozvoljeno svašta govoriti i za svašta iste optuživati. Inače da je Albanac, verujte mi što se tiče našeg pravosuđa Marić bi već robijao. Ovako pošto je danijel Srbin, tako se barem izjašnjava, to je ono narodno „ujeo vuk magarca“.

  2. Gospodin profesor Sinani se prema gadostima izrecenim od dvorske lude ciju ulogu,vrlo uspesno, trenutno obnasa Gosn Maric, ponasa onako kako svaki razlozan covek cini – dostojanstveno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.