Marija Lukić: Ne očekujem da Jeličić prizna šta mi je uradio

Dobitnica nagrade "Osvajanje slobode" za Danas

Ostavite komentar


  1. Očekivati priznanje, ili izvinjenje i kajanje, od čoveka koji nema ni svesti ni savesti predstavlja krajnju naivnost. Ovakvi ljudi, svojim duhovnom, intelektualnom i mentalnom stranom bića, žive u doba prvog stadijuma varvarizma. On je samo materijalno otrelotvorenje takvog čoveka „izbačenog“ u 20 i 21 Vek. Čovek, koji danas koristi svoj položaj da bi „osvajao“ žene predstavlja ljudsku nakazu, kojih je, nažalost, priličan broj medju nama. To su svi oni koji se dive njegovim „donžuanovskim“ poduhvatima a, bili bi potpuno isti kada bi se našli u situaciji, i na polložaju, famoznog „Jutke“. „Jutka“ je tipičan primer političkog lešinara, odnosno stvoždera, koji koristi svaku oportunu situaciju kako bi svojim uslugama, koje mu dozvoljava položaj, kupio one koji su iznad njega, radi kasnije ucene i zaštite. Nekoga je kupio za dva kubika drva, nekome je, iz državne kase, dodelio novac, gradjevinsku dozvolu ili parcelu. Zato oni danas ćute. Iako im se „Jutka“ gadi. Prisiljeni su da zaobilaze njegov slučaj u širokom luku. Tako funkcioniše 70% političkih gologuzana koji su trenutno na vlasti Srbije. Posebno oni u palankama. Oni mogu sve. Divim se ovoj ženi jer nije htela da krije sramotu i bedu onih na koje bi trebali da se ugledamo. Ona je otvoreno, po cenu žrtvovanja sopstvenog duševnog i porodičnog mira, izašla u javnost da obelodani strahotu koja vlada u jednoj tipičnoj srpskoj palanačkoj sredini. Na tome joj treba čestitati. Sve one žene, koje ćute o silovanjima i maltretiranjima kojima su bile izložene predstavljaju saučesnice gospodina „Jutke“.

    1. Šta se to desilo da Danas brani zorančeta kao svetu anu brn a bič? Samo sam u odgovoru pohvalio njegov komentar gospodo draga, nema potrebe braniti ovog očiglednog konvertita.

      1. Nije Vam lako, moram priznati, ali Vam ne mogu pomoći. Da Vam fali kapa, mogao bih da Vam je kupim ali, ono što Vama nedostaje, nema ni na jednom vašaru.

  2. Onda prizna? Pa pre neki dan je rekao kako mu je telefon koristio kako ko hoće iz Brusa. Navodno ga ostavi na punjačubu kafani, i onda ljudi priđu, gle telefon, gle poruke nekoj Mariji. E, ajde sad da zezamo Mariju, da joj šaljemo poruke da je volkamo, ljubkamo… I tako 13000 puta. Pa kolilo treba neko da bude retardiran da u to poveruje?

  3. Svaka vam cast gospodjo Lukic … verujem da ce lik , koji ima nadimak „Jutka “ , platiti svoju bahatost , ne postovanje prema zenama , mucke i lopovluke , kad tad ,( cim ova sekta “ padne “ sa vlasti ) i biti “ zelkan i volkan “ u srpskim tamnicama

    1. Ja bih joj rekla svaka cast da je na prvo seksualno uznemiravanje otisla da pere prozore, ako nema drugi posao. Posto je dve godine imala zeludac za to daleko je od svaka cast, bez obzira na to sto je pomenuta nakaza Jutka moralna nakaza.

  4. Ova dama mi uopšte nedeluje naivno.Pre bi se reklo da je sve to smišljeno uradila da bi se na neki način okoristila ili osvetila.A sve što ona priča na sudu nije dokazano.Veoma vešto sve to koristi.Bilo bi profesionalno ispitati sva njena kretanja,veze idr.jis iz pubertetskih dana.Videdi njene prilive novca jer sve to treba finansirati.

    1. koja si ti ništarija – verovatno i lizig.za i sve što nije dostojno čoveka koji ma i trunke morala. Šta misliš o toj ideji da se ispita i imovinsko poreklo jutke (namerno malim slovom) pa da vidimo: „kom opanci kom obojci“.
      Gospođo Lukić – SVAKA VAM ČAST!!! – i da znate da imate podršku svakog normalnog i civilizovanog građana…

    2. Interesantno zapazanje, zaboravio si da dodas da je verovatno pripita iz kafane sama sebi slala poruke sa Jutkinog telefona. Hajde razguli odavde!!

      1. Ma nije pijana.Htela da bude direktor. Nego recite vi meni ko je i sta radi ova zena. Ja sam inace iz opstine Brus. A danas je pisao da je srusen frizerski salon njenog muza pa nije ja se juce sisao. A sad dali je jutka nasilnik ili lopov? Dogovorite se vec jednom onda otkud jednom frizeru iz brusa da placam advokata borovica. Covek koji vozi golfa dvojku nema tih para. Mi ona ni on nisu cvecke.

        1. A šta kažeš na to da advokat recimo radi besplatno, odnosno možda i naplati troškove od jutke posle presude, a nadam se da će biti duga robija i velika novčana kazna.
          Šta da ti je sestru, majku ili ženu napala ta osoba koju braniš? Šta bi radio? Neko je pre neki dan lepo rekao i citiraću ga, “ da je nekog mog tako zlostavljao , ne bi jutki sudili već meni“.Svaka čast njenom mužu na samokontroli da nije neki haos napravio.A vi koji branite takvog čoveka svratite kod psihijatra dok nije kasno jer vaš mozak ima neki mnogo ozbiljan problem.Ajde Srbijo pokaži da barem jedna baraba iz SNS može da ode u zatvor.

  5. Osim Jutke, Marija, sad ćemo gledati i prljave advokate.
    Neka te to ne uznemirava.
    Ko ne zna,
    advokati se dele na časne i prljave.
    Sudije to znaju, ako su sudije.

    1. Ma salje CIA pare iz Amerike da potkopaju vaseg Jutku a preko njega I vaseg idola Vucica. Sve je to zavera, naravno. Sta te briga odakle im pare za advokata? Mozda covek radi pro-bono!

  6. Moram priznati da gospodja ne ostavlja muskarca ravnodusnim. Ne znam ni ja kako bih se ponasao svakodnevno u njenoj blizini. Kako sam negde procitao gospodja je usla u Sns i dobila posao,koliko je to moralno sa njene strane pa sad je u Narodnoj stranci,tipicna slika prosecnog srbina

  7. Ne mogu da joj dam podršku iz razloga što je sama izjavila da je morala da se učlani u SNS (ja nisam), da je dobila posao preko kabineta (ne preko konkursa) ….Ne mogu da je podržim u njenoj borbi jer je i sama urušila sistem i diskvalifikovala sve one koji sve to nisu morali da rade !

    1. To su dve razlicite stvari. Koliko god Vam se ne svidja nacin na koji je dobila posao to i dalje nikome ne daje pravo da nekoga seksualno zlostavlja i uznemirava. Cak i da je gospodja Lukic na takav nacin dobila poziciju, to ne znaci da je i bilo kome dala dozvolu da se tako ophodi prema njoj.

      1. Ne slažem se sa vama u potpunosti.
        Ko sa đavolom tikve sadi…
        Treba osuditi oboje.
        Na raznim nivoima.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.