Marija Obradović: „Glumica“ u spotu SNS

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. Gospođa je tipičan stranački birokrata, sve što sam čuo od nje je podilaženje vođi i omalovažavanje oponenata.
      Pedagoška akademija u Kruševcu, koju je završila vanredno ne imresionira .

    2. Srpska striptiz-starlet politika. Vanserijska biografija, učinak u praksi još veći. Fasciniran sam.

    3. Za sebe, kao sto se vidi – ume. Svojima baca sendvice. Steta sto nam je svima u toku evolucije nestao rep, osim vidljivog ostatka na kicmi. Da se to nije desilo, mogli bi mnogi da zadovoljno masu njime. Mnogi, osim repa, nemaju ni ljudsko dostojanstvo.

    4. Nikako ne moze biti normalan onaj koji tvrdi da je Vučić A „politički džin“

  1. „Aleksandar Vučić je politički džin.“
    Rame uz rame sa Ruzveltom, Churchillom, Gandhijem.

    Mozda bi pametna osoba ostavila istoriji da sudi ko je politicki dzin. Churchill je izveo UK iz drugog svetskog rata, kroz najvecu krizu koju je drzava ikada imala, i opozicija ga je smenila PRE KRAJA RATA.

  2. Istorijski put u javnom zivotu ove naprednjacke „kontese“ jeste da je spikersku ( najavljivacica ) programa „zelje i cestitke“ na „M radiju“ koji je emitovao turbo folk pocetkom devedesetih da bi nastavila spikersku karijeru u TV Kraljevo, gde je uglavnom citala vesti i vremensku prognozu. Doticna Marija Obradovic nije nikakva novinarka vec obicna „najavljivacica“ prput zena „spikera“ na autobuskim ili zeleznickim stanicama kada se putnici obavestavaju o polasku autobusa ili voza. Prema tome taj i takav kada, doduse nije jedina u SNS-u, munjevito napreduje posle dugog niza godina provedenih u anonimnosti u Kraljevu, verovatno je imala veoma „uticajnog“ sponzora koji je aktivirao u naprdnoj stranci a govori se da je to bio licno Aleksandar Vucic, sponzor i mentor ove nekadasnje kraljevcanke. Sretni vam bili sendvici sendvicari naprdni u petak, verovatno ce bar da van Vesic takodje bivsi kraljevcanin obezbediti toalete jer iste je onemogucio opozicionarima na istom mestu u subotu 13. aprila.

  3. Voleo bihj da je vidim u spotu sa Jutkom i kako joj Simonović dolazi na večeru sa proijateljima. To bi sigurno podiglo rejting SNS i njen lični. Da se ne lažemo.

    1. Nakon smene ove bagre sa vlasti, doticnoj i njenim kolegama iz stranke dozvoliti da se ubuduce bave samo i iskljucivo pravljenjem sendvica jer za bolje i nisu!

  4. Marija Obradović: „Glumica“ u spotu SNS….Ovaj naslov treba dopuniti sa:
    Marija Obradović: U stvarnom-političkom životu Glumica bez navodnika!

  5. Ovo je najveće javno poniženje članova sns-a, od vremena kada je Vučić, Vesića i Malog nazvao kompletnim idiotima na konferenciji za štampu.

  6. Zasto nema mitinga u Beogradu na vodi. Sendvic City i onako prave za sebe.

  7. Kazem ja da vaspitacice i uciteljice vode ovu zemlju. Taman da se kaze da imaju nekakvu skolu (bez namere da vredjam bilo koji vid obrazovanja), a u stvari totalno nekompetentne za bilo kakav politicki rad. I trenutno su na svim rang listama botova na vodecim pozicijama i najazurnije upravo zene sa ta dva zanimanja.

  8. Sačuvaj nas bože ovakvih „glumaca“! U sledećoj podeli treba da dobije ulogu kuvarice, ali trajno!!!

  9. Dotična gospođa, zajedno sa ministrom Stefanovićem, zatim onim Jovićem (sa Palilule), Đukanovićem, keramičarem Batom Santosom.. sve su to članovi hora koji oduševljeno od precednika napraviše ljudsku gromadu svojim bespoštednim deljenjem komplimenata istom. Za nagradu, oni su tu gde su i na kojim funkcijam kojima su.

  10. Sada bi gospođa mogla i da započne ozbiljniju glumačku karijeru u nekoj specijalnoj filmskoj industriji.

  11. Molim novinarku teksta Mirjanu, da ubuduće ne koristi termin” dlake na jeziku”, gadljiv sam na dlake, a fetiš sa dlakavim jezikom nepoznat, ako ga dotična gospođa nema, onda opis može da se izostavi. ,
    Što se tiče teksta vrlo dobar i autentičnog sadržaja kao i opisa Kraljevčanki, taj prvi muž i sad dečko ko već su omanuli , i cela nacija snosi posledice, kad je neko neiživljen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.