Marinika Tepić ispred Specijalnog suda: I Koluvija ima botove 1foto (BETAPHOTO/BRANISLAV BOŽIĆ)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić poručila je ispred Specijalnog suda da inspektore Mitića i Milenkovića „štiti jedino javnost i jedino im ona drži glavu na ramenima“.

Ona je kazala da Koluviju u sudnici brani njegov advokat Vladimir Đukanović, a i van sudnice ga takođe brani.

„Koluviju brani i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić. To smo prethodnih dana mogli da čujemo u skupštini, kada gašić nije mogao da objasni svoje veze sa Koluvijom. Gašić je pokušao da Milenkovića i Mitića čak kriminalizuje, on je rekao da Mitić može i da laže na sudu, što nije tačno. Na sudu može samo zbog svoje odbrane da laže prvooptuženi Koluvija. Gašić je pokušao da ponizi i naše veštake koji tvrde da je u Jovanjici zaplenjena droga – skank, a ne industrijska konoplja. Gašić, zajedno sa (premijerkom Anom) Brnabić ponižava i tužilaštvo i sud, jer je sud potvrdio dve optužnice za Jovanjicu, ali to njima nije bitno, jer je Jovanjica bila državni projekat“, poručila je Tepić, prenosi N1.

Dodala je da i Koluvija ima botove, koji Milenkovića i Mitića zovu „glupim pandurčinama“, i istakla da su zato danas ispred suda.

„Posao policije je da čuva građane, i nas su Mitić i Milenković čuvali, a danas smo mi ovde došli da čuvamo njih“, kazala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari