Srđan Milivojević: Jovanjica nam jasno govori da i kriminal i državu vode isti ljudi 1Foto: FoNet/Ana Paunković

Stotinak građana okupilo se danas ispred Specijalnog suda u Beogradu kako bi pružili podršku policajcima koji su otkrili aferu „Jovanjica“.

Okupljenima se obratio narodni poslanik Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, koji je istakao da smo „ovde zato što je u oktobru prošle godine (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić postao stečajni upravnik Specijalnog suda, jer je braneći Koluviju iz Dubaija kazao jasno i glasno da svaka kuća u Srbiji ima ono što je nađeno u Jovanjici“.

„Ovde smo da pitamo kako živimo u državi u kojoj je kriminal toliko dobro organizovan, a država tako neorganizovana, a Jovanjica nam jasno govori da i kriminal i državu vode isti ljudi. Jovanjica je režimski projekat, Jovanjica ima svoje šifrovano ime u BIA, ona je napravljena da bi se punili crni fondovi države Srbije za navodno patriotske aktivnosti koje su duboko ilegalne i kriminalne“, poručio je Milivojević, prenosi N1.

Podsetio je da je savetnik Vučića Nebojša Krstić pre neki dan kazao da će Mitića i Milenkovića progutati mrak.

„Vi ste dokaz da mrak više ne pada u Srbiji da bi nekog progutao. Poruka koju danas šaljemo je – bićemo uz vas dokle god branite zakon i borite se protiv mafije i na optuženičku klupu će uskoro pored Koluvije sesti i nalogodavci afere Jovanjica“, istakao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari