Marko Atlagić: Doktor za uvrede

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. U mom selu , za ovakve poput Atlagića kažu: „Daleko mu kuća od moje kuće“ !

  2. Šta je ova nesreća od profesora predavala studentima: nekulturu, bahatost, primitivizam, ulizištvo ili neku sličnu „SNS specijalnost“?

  3. Tipican primer devalvacije statusa intelektualac. Coveku se i po dikciji vidi, cuje, da je daleko od intelektualca. A IQ mu iz odabira tema za govor u skupstini viri. A V je namerno izabrao intelektualne jadnike da bi se osecao nadmocnijim.

  4. Kad procitah tekst o politickoj karijeri ovog karijeriste,pa on nikad nije izlazio iz Koraksove karikature.Ali,koliko je samo nezna ona njegova recenica o patiotizmu:on je ukras covekove duse.Narocito kad je dobro placen i to sa narodne grbace.

  5. Danas u skupstini sedi dokaz one Andriceve: da pamet zacuti ( jer je pobegla iz Srbije), da se fukare obogate ( da ne nabrajam jer ih ima mnogo), a budale progovore (Atlagic, Martinovic, Djukic,Orlic, Djuric). Zato je on i dobio Nobelovu nagradu.

    1. Ne bas. Dobio je najverovatnije zbog Tite. Ni tada, kao ni sada, diplomata nije mogao da bude „autsajder“. Zivoti drugih, Profesionalac.

  6. Neko treba da se pozabavi tim knjigama i radovima. Ustanoviće da su to plagijati, autoplagijati, ukradeni radovi studenata. Univerzitet u Prištini!?!?!?!

    1. U to sumnje NEMA!
      Mada je danas slično i sa većinom naših profesora univerziteta.
      Čast izuzecima, a ima i njih. Još po koji, čeka penziju.

  7. ne razumem šta znači opravdanje av av da je poslanik nešto rekao slučajno… kako glupost može biti slučajna… mislim u sns je sve više slučajnosti.
    a prednjači prvi čovek partije… je l i to slučajno…

  8. Ako se on sam ne stidi reči koje je izgovorio, sigurno je da će se stideti njegovi potomci.

  9. Šta je to „Patriota“. Osoba koja voli svoju otadžbinu.
    Osoba koja brani svoju otadžbinu.
    Osoba koja čini sve da bi otadžbini bilo bolje..
    Patriota može da bude i dobar i zao, pismen i nepismen.
    Jesu li patriote politički poltroni?
    Jeste li nepotizam deo patriotizma.
    Namešteni tenderi za posao.
    Jesu li narko-dileri, što prodaju narkotike po svojoj otadžbini patriote?

  10. Impresioniran sam izjavama i emocijama Dr . Panica . Frapiran sam smesnim glupostima iz Narodne Skupstine , a ovaj Atlagic lupeta nebuloze .

  11. O ovom čoveku i poslanicima u skupštini najbolje govori karikatura Koraksa od pre neki dan.

  12. Daleko smo mi od toga da nam Skupština bude elita.Kako stvari sada stoje,na to ćemo još pocekati.

  13. Razmišljam i ne mogu da verujem da je ova „gromada “ profesor… Pa on je veći uvlakac i poltron od najveceg, on je u tome vrh, vire mu samo oci.

  14. Pronadjite na internetu kako je profesor dr Jovica Trkulja razvrstao intelektualce pa cete lako videti gde Atlagic pripada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.