Marko Jakšić: Radojčić ugostio Vučićevog sina i brata na Kosovu

Kakve su veze između članova porodice predsednika Srbije i Milana Radojičića, kontraverznog ugostitelja iz severne Mitrovice

Ostavite komentar


  1. Ovde bi se mogla parafrazirati stara izreka i reći da je Vučić hrabar čovek, ne zato što se ničega ne boji već zato što se ničega ne stidi.

  2. Ovo su sve nagađanja, ako je Milan Radojičić kriv za sve što ga optužuju, sigurno bi ga uhapsila Prištinska policija samo da naškodi Vučiću.

  3. Propali koštunicin čovek od „poverenja“ za KiM bi hteo ponovo da se vrati u politiku. Čovek bez stida i srama. Nemoguća misija!

  4. Moram da prokomentarišem one tekstove vaših čitalaca koji smatraju da bi Priština reagovala i pohapsila ljude koji se bave kriminalom na Severu. Ti ljudi su u zabludi i neinformisani. I strani državnici su izjavili da je Sever – Divlji Zapad. Na Severu se voze automobili bez ikakvih tablica pa ne može niko da vas kazni jer se ne zna ko je vlasnik. Ne plaća se struja, porezi. Južno od Ibra ta država Kosovo još nekako i funkcioniše ali na Severu ne sme od mafije. To je posledica Briselskog sporazuma.

  5. „Sve je mučno, da čovek ne može iskazati; oko se ne može nagledati, niti se uho može naslušati.
    Šta je bilo to će biti, šta se činilo to će se činiti, i nema ništa novo pod suncem.“

    Ovako je u Srbiji od početka devedesetih. Političko-mafijaške strukture odlučuju, pregovaraju, reketiraju, kradu, ubijaju. A narod k’o ovce.

  6. Olivera Ivanovića više na žalost nema. Dok se ubica ne privede pravdi, ne treba na veliko ništa iznositi u javnost. Svakako će se saznati ko je počinilac i zašto.

  7. Botovi nepomaze vam da lupate minuse. Istina izlazi polako ali sigurno na videlo. Gospodine Jaksic bravo bravo, bravo.

  8. A jel mozete nekim konkretnim dokazima da dokazete to sto tvrdite o tom Radojcicu da je kriminalac i mafijas? Ako nemozete onda nemojte da blatite coveka kao i svakoga ko je ostvario kontakt sa njim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.