Marko Vidojković ostao bez emisije

Rukovodstvo banjalučke ATV neće produžiti ugovor s autorom "390 stepeni"

Ostavite komentar


  1. Ovaj književni lik koji se amaterski bavi politikom nekoga nazove kretenom pa se čudi posle šta mu se desilo.

  2. Vidojkovic nece da se izjasnjava zasto nisu pustili snimljenu emizodu sa Kokanom. Kao javili mu da jednostavno nece biti emitovana i to je to, on se nije bunio. Kako zna da se budi oko svega i svacega ali kad je njegova emisija u pitanju onda ga to ne zanima.. Malo je to licemerno. Ako je imao ugovor ya jos dve emisije, onda je ovo krsenje ugovora.

  3. Nije tacno da je ova vlast iskljucivo kretenska, za nju su glasali i idioti i imbecili…

  4. Ivan Ivanović, Milomir Marić i još poneka klika bliska svakoj vlasti… Lažna opozicija….

  5. kad se On pozali svojim bliskim saradnicima, pa se nadju kvalitetne rodjacko-kumovske veze, sve moze

  6. Nema više potrebe da mu se reputacija uništava lošim emisijama. Izbori su prošli, odradio je posao koji mu je dat.

  7. Dodik se zahvaljuje ovoj vlasti zbog refernduma koji se organizuje u Srbiji, zbog protesta koji ce odrzati neki obrazi i dveri, a i na "danima RS"!? u Beogradu. Ko sme da zucne nesto protiv ova dva… Svi moraju da slave ove autokrate, ili ce biti KUS!

  8. Imao je nekoliko gostiju koji su umeli i imali nešto da kažu, npr. Đurića, ali je emisija bila sasvim kretenska i na posletku dosadna.

  9. Mozes biti politican i apolitican, ali zakljucak je isti – vlast jeste kretenska.
    Gospodin Milivoje bot Radakovic koji se vidim razume u sve teme i uvek drzi stranu AV misli da ce svojim delovanjem pomoci narodu Srbije, a mucenik sece granu na kojoj sedi, jer je ovaj sistem neodrziv i kad rasprodaju sve i njega ce u belo roblje

  10. meni bilo zanimljivo, za razliku od drugih, nema veze napravi kanal na you tube, pa se gledamo, a botovi….. niste vredni…. nicega!!!

  11. Vi, deki45, slično Vidojkoviću pljuckate, glumatate ogorčenost i kolutate očima u fazonu "vidi šta nam rade", a to dafinitivno nije nikakvo oponiranje režimu, a još manje smislena alternativa. To Vaše "rasprodaše nas" je uspavanka za pionire, taši-taši-tanana da nam prođe dan – da išta vredite ne bi Vam tražili kupca na sve 4 strane sveta i još plaćali da vas neko uzme!

  12. Milivoje Radakovic@Gledaj ti Pink i D.Vucicevica to je za tebe,verovatno se odusevljava.I trebas bas je "intelegentno".Nego, nije trebalo ukidati ovu imisiju, jer po Premijeru ima dosta nas i kretena i kompletnih idiota.

  13. Za razliku od Milivoja Radakovica imam posten posao od koga zaradjujem vise nego pristojno i za standarde EU. Trebalo bi da cutim i zivim zivot. Ali ne mogu da cutim i ne pljuckam, nego pljujem zato sto nas narod pati, sto nam bespovratno prolaze godine. I jesam ogorcen, u pravu ste.
    Nisam znao da ne vredimo nista? Jer koliko cuem nema ko nije zaintetesovan za investicije u Srbiju. I ne znam kako objasnjavate ovaj auto gol, da mi nista ne vredimo, a vi ste pripadnik valjda istog naroda? Ili botic nije dobio sendvicic, pa ne zna sta pise

  14. "Gledaj ti Pink i D.Vucicevica to je za tebe…" Slabo ja gledam televiziju – što da se nerviram bez potrebe… I ne mislim da je trebalo ukidati tu emisiju, nije ona bila ništa gluplja od 99% drugih, ali ja nisam urednik, niti sam iz svog džepa plaćao Vidojkovićev honorar, pa mi je lako da o tome sudim. Iskreno ne verujem da je vlasnik neke lokalne bosanske tevelizije imao neke fajde od emisije jednog beogradskog dripca u kojem on s drugim beogradskim dripcima priča o temama koje se u biti nikoga u Bosni ne tiču. A, ako premijer misli tako kako Vi kažete da misli, ja ne mogu da se ne složim s njim.

  15. "I ne znam kako objasnjavate ovaj auto gol, da mi nista ne vredimo, a vi ste pripadnik valjda istog naroda?" Prosto. Ja sam svestan toga i ne pljuckam na "nepravdu".

  16. Pre svega,Marko Vidojković nije književni lik čovek je književnik,a to je ipak neka razlika..A što se tiče kretena,šta je tu Vidojković kriv, kreteni su kreteni a to je već vaš i njihov problem. Mi smo kolatelralna šteta.

  17. Sjajna emisija Marka Vidojkovica i sjajni gosti!!!!! Sns botovima, koji po zadatku dolaze na ovaj portal i , siroti, moraju da citaju tekstove koje ič ne razumeju, a zatim da, po partijskom zadatku, pisu nebulozne komentare ( obratite paznju koliko je komentara tipa ““emisija mu nista nije valjala, on nista ne valja…““ Pa, ako ti ne valja emisija, bote, a zasto je onda gledas iz epizode u epizodu, nijednu ne propustas, ili je, mozda, nikada nisi ni gledao, ili si je i gledao ali je nisi, jadan, razumeo, a moras da vratis dug partiji za radno mesto u javnom preduzecu negativnim komentarima i lupanjem minusa), porucujem, radi ocuvanja njihovog dusevnog zdravlja, da ne gledaju emisije Marka Vidojkovica, da ne dolaze na sajt Danasa, a da poremeceno dusevno stanje vrate u svoju sns-ovsku normalu gledanjem i obozavanjem lika vrlog im vodje!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.