Marš iranske čizme pred Belom kućom

Kako pokoriti neprijatelja - između razbijanja Rusije i uništenja Monroove doktrine

Ostavite komentar


  1. Tekst nimalo ne osudjuje, cak ni ne kritikuje, agresivni rat Rusije protiv susedne drzave, punopravne clanice Ujedinjenih nacija. Sto je vrlo izricito zabranjeno i Poveljom UN i svim ostalim propisima medjunarodnog prava. Cak iznosi i razumevanje i pokusava da uvije to u oblandu nekakve „teorije“. Sve pompezno navodeci zvucna imena, tajne izjave i opskurne tekstove.
    Nije jasan smisao teksta, niti potreba za svrstavanjem protiv principa medjunarodnog prava. Tuzno i neopravdano

  2. Autor je novinar. Nije diplomata. Jeste bio (politicki postavljen od DS) ambasador u Egiptu.
    I vrlo uskoro ce ponovo biti ambasador (u Izraelu), zbog cega hvali aktuelnu vlast. Ili je bar „lukavo“ nimalo, ni izdaleka, ni najmanje ne kritikuje. Ama bas nikada. Ni za spoljnu, ni za unutrasnju politiku. Konzistentno, zar ne?

  3. Danas NIKADA ne pusta kriticke komentare na tekstove bas ovog i samo ovog autora. Zasto tacno? Zato sto ce ponovo za ambasadora?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.