Mediji: Belivukovi ljudi provalili u zapečaćen prostor na stadionu Partizana

Ostavite komentar


  1. Kamere? Pa hapsi. Šta se žalite preko medija. Policijo, radi svoj posao.

    1. Kakve kamere, kakva policija, kakvo hapšenje kad će uvek kad treba faliti ključna dva minuta!?
      Znači, trebalo bi da zahtevate promenu vlasti i uređenje države na svim nivoima, ali ko će to da sprovede? Budite sigurni-niko nikada!

  2. Koliko stotina hiljada ima navijačkih huligana u srbiji sa kojima se niko nije obračunao nego su ih koristili od miloševića preko „drpokratije“ do naprednog socijalizma

  3. Očigledno da nije sve odneto od „robe“, da neko nije uhapšen ko vodi poslove, da su još uvek „vlasnici“ tog prostora. Umesto da se sve isprazni i razmontira a cela banda pohapsi a ne samo 2-3 čiveka. Nekada najlepša bašta i jedan od najlepših restorana u Beogradu sada je magacin robe i baza kriminala. Za ovo je odgovorna država sa oolicijom zajedno. Borba protiv kriminala ne podrazumeva samo dvojcu ili trojcu onih koji „smetaju“ već hapšenje velike grupe kriminalaca i sklanjanje sa ulica u zatvore. Ovako se pokazuje da se hapse „otrgli“ a čuvaju i dalje poslušni što potvrđuje vezu kriminal-vlast.

    1. Hoce oni to, cim razrese imovinsko-pravne odnose u vezi droge i oruzija sa svojim bivsim hraniteljem i organizatorom, Aleksandrom Vucicem.

  4. ja ovaj tekst tumačim tako da tu ništa nije blokirano, ništa nije bilo nasilno inače bi valjda pisali ko je sve dobio kakve povrede. Što se tiče krivičnog dela protiv pečata, pa hajte, ovo je za njih retka limunadica. Plašite mečke rešetom. Ako je policija mesto “blokirala“ baš me interesuje kako su, dođavola, uspeli da probiju blokadu?! Zvuči smešno.

  5. Jos jedan dokaz da je sve ovo farsa i da ce sve biti “po starom”.U banana
    drzavi sve je ovo normalno.Jadni mi gradjani Srbije.Nema nam spasa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.