Uhapšen Ninoslav Jovanović, otmičar devojčice Monike Karimanović

Ostavite komentar


  1. Ostavka doktore, da ne bese komsija niti bi dete nasli, niti ovog zlikovca uhvatili. 16 dana 1000 ljudi nije sposobno bilo da nadje bolesnog coveka u svom selu.

    1. Brica ili neko sličan uhapšen danas na groblju u Malči, na oko 300 metara od kuće u kojoj je živeo prethodno ga locirali baba i deda sa metlom.

      1. Znači devojčicu našao meštanin tog sela , Berberina takodje pronasli meštani sela! A specijalci gde su bili. Ali zato će naplatiti svaki visak sati, novogodišnji praznici, subote i nedelje radne!

    2. Ova otmica/potera ako nije namestaljka ja secem onu stvar.
      Ako se secate onog 3strukog ubistva u ns. Samo ga je policija trazila i nasla ga za 3 dana.
      A ovde vojska, bia, zandarmerija, obicna policija i civili, pa se nedeljama trazi. Meni to malo smrducka

  2. ovo sta su danas uhapsili skroz drugi tip coveka ovi ni neznaju koga su uhapsili veruj te pogledajte ovu sliku i onu od danas

  3. Aman, bre, ljudi-novinari! Zar je po vama ispravno i normalno da objavite imena onih koji su pomogli policiji!? To MORA da ostane tajna. RTS je odmah nakon 30-ak minuta objavio TV snimak sa licem i glasom coveka koji je pomogao policiji! Dno dna!

    Razmislite, kolege novinari, u kakvu opasnost dovodite te SAVESNE ljude! Razmislite hoce li u nekim buducim akcijama policije pomagati gradjani!

    Tuga me preovladava, a i veliki stid sto su moje kolege (nekad sam i ja bio srpski novinar) toliko nisko pale.

    1. A to be SME da bude tajna….imena pomagaca..Da nema pomagaca policija nista ne bi mogla..Cena novog aviona ..trange frange za Galeniku je drzavna tajna….Ali pomagaci su pomagaci..sad ce neke ulice u Beogradu nazvati po niima.?To je ta radikalsko komunisticka vrednost nagradjivanja..Licno me Cudi da neke trgove vec nisu nazvali po ovom psihopati sto je predsednok..Cudom see me mogu nacuditi..ili recimo deciji vrtic…Pa da se odmah I deca I roditelji ispovracaju ispred….

  4. A jel ima „Danas“ mozda primerak presude, ako moze da je uploaduje na sajt, pa da vidimo na osnovu čega je oglašen krivim. Ili to, i kod vas, vise nije pravilo, da je neko neduzan dok se ne oglasi krivim pravnosnažnom sudskom odlukom? Na ovaj način se pokazujete kao isti Stefanović, koji već trazi i najstrožu kaznu. Nadam se da su bolje radili posao u tom delu, a ne da bude kao sa onom pevačicom: Na jedvite jade su ga i uhapsili, a za obezbedjivanje dokaza. moguće, nisu ni marili.

  5. Bolesnog čoveka držali 20 godina u zatvoru!-Sramota!-EU neće nikada da primi Srbiju!

  6. Eto kako odgovorno rade. Ubiše se od posla. Trebalo im je 17-est dana da ga uhapse!Ćerki nisu poverovali a njenim roditeljima, jesu! A navodno imaju kontrolne punktove u selu! Koliko je to selo kilometara, široko a koliko km. još dugačko te im trebalo više od pola sata da stignu u selo u kome su, navodno. I da li su poput indijanaca osluškivali uhom na zemlji da li se možda negdeee u zemunici krije! A šta bi sa onolikim brojem policajaca, tušta i tma, a tek dronovi… šta bi sa termalnim spravama? Neopevani blam i sram! Halooo SAMO 17-est dana potrage a ovaj im bio u centru sela, takoreći! Ko li će tek da nas,, čuva “ od ostale gamadi koja gaze po majčici Srbiji. Kada azilanti u centru grada biju mladića, iživljavaju se nad narodom u prevozu… kakvi tužni samohvalispevi… i objavite komentare poštenih građana Srbije a ne da navodno nisu prošli cenzuru zbog,, vređanja“!!! Kao u doba bivše nam države-CENZURA!!!!!!

  7. I da, kako je ovom brici u medjuvremenu porasla kosa sa mesta gde je opala ?

    1. Ti si za tajkuna djilasa kada postavljas logicna pitanja. Pa naravno da nije isti covek.

  8. E moja srbijo i policijio.gde su kerovi da osete coveka.gde je nocna straza ako su znali odprilike gde se krije kad vec kaze da je izlazio samo nocu.mislim da je ovo sve malo politicki namesteno a ako nije onda podhitno smena svih sa vrha policije i komandira svih jedinica u tom okrugu

    1. Nije ga policija sa termovizijskim kamerama i dresiranim psima locirala vec deda i baba sa metlom.

      1. Ovde nesto nije u redu. Covek sa poternice, navodno Ninoslav je celav na vrhu glave, a ovaj ima bujnu kosu. To nije isti covek.

        1. U nadrealnoj zemlji sve je moguće… Da baba sa metlom uhvati zločinca kome je od muke porasla kosa gde je nije imao.Verovatno je bio u Istanbulu da presadi kosu pa se vratio u selo.

  9. uhapsii sirijanca i trealo im 1 mesec da ga nauce 5 rijeci da izgovori i eto ti medija odma objavljuje skroz drugog coveka a dobro pogledajte da postoje 3 razlicita tipa

  10. Kuda mu nestade oziljak preko sredine cela? Neee, to su bile strije od kvalitetne zatvorske hrane.

  11. Hvala čika Peri i tetka Svetlani,da bi još neki dan ovi naši policajci bi se pogubili.

  12. Ljudi, ne znam da li iko u ovoj državi može da očekuje nešto više od policije na čijem je čelu saobraćajac Rebić i „dr“ Nebojiša???? Ovo je bruka neviđena.

  13. Kakav trecerazredni scenario….A svestan u cilju odvracanja paznje sa aktuelnih after..Krusik, Jovanjica, pogibija one nesrecne zene na naplatnoj rampi…Tetka, Kanada…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.