Medijska potera ugrozila život deteta

Kako javnost prati potragu za otetom devojčicom

Ostavite komentar


  1. Vlasnici skoro svih medija u Srbiji su stranci. A o novinarima da ne govorim…kao lešinari. Povređuju roditelje izjavom prethodne žrtve. Sve se pretvorilo u rijaliti. Možda da se zatrpaju trenutno aktuelne afere?

    1. Mene najvise buni njegov izgled! Pre par dana objavljena je njegova fotografija na kojoj je procelav a danas vidimo da ima kosu….o cemu se radi?

  2. E moj Barune bilo bi bolje da podneseš nepovratnu ostavku kao i tvoji nalogodavci iz BGD pošto ste pokazali totalnu nesposobnost oko ove otmice nesrečnog deteta. Toliki broj angažovanih ljudi bi već pročešljali pola Srbije a ne nekoliko sela i šuma oko Knjaževca i pronašli bi i „dlaku u jajetu“ a ovako kako ste organizovani ni slona nećete pronaći za sto godina!.

    1. Svako sebi daje za pravo da komentariše ono u šta se ne razume. Izađi prošeatj kroz tih „nekoliko sela i šuma“ oko Knjaževca da vidiš kakav je to teren i da li je to samo nekoliko sela i šuma. I, odakle uopšte ideja ljudima da se pretresa samo mali deo terena? Odakle ideja ljudima da pametuju i pljuju po svemu, u šta se po običaju ni malo ne razumeju? Upravo su to oni kojima su i namenjeni senzacionalistički članci žute štampe, u koju spadaju Kurir, Informer, Telegraf, Alo, Blic…

  3. …ne smem ni da pomislim sta bi bilo da je u pitanju neka obucena ‘banda …kad ih jedan ‘brica zaj….va

  4. Podatke daje policija;i koliki broj je policajaca u potrazi,koje su specijalnosti,kojih oblasti(pogranična) što otmičaru nagoveštava u kom pravcu on da deluje.U priču su se,izjavama,uključili i političari(predsednik države…),želeći da ugrabe neki poen kod birača.Policija pokazuje i svoju tehničku opremljenost, spremnost i sposobnost da poznato lice,ograničeni teren,povoljne prirodne uslove,ne može da iskoristi već sedam dana u hvatalju ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.