Medijska scena se ne menja preko noći, evroparlamentarci nude gomilu fraza

Sagovornici Danasa o predlogu predstavnika Evropskog parlamenta o radu javnih servisa u predizbornoj kampanji

Ostavite komentar


  1. Naivno je verovati da če Vučićev režim, osim nevažnih i kozmetičkih izmena, pristati na poštovanje zakona i to strogom nezavisnom i međunarodnom kontrolom. Dakle, treba praviti novu strategiju u tišini, a onda Bum zločinački režim – u čelo!

  2. Haha. I Evropa vidi da nam je opozicija i svi koji je podržavaju nesposobna. Pored Danasa, Nove i BALSE Bozovica, AV ima da vlada još 15 godina.. Cik objavite ovo

  3. Nisu Evropejci imuni na evrice mislim u milionskim iznosima, pocelisu sa AV neki biznis i to treba zavrsiti, a na prvom mestuje naravmo Rio Tinto i ko zma sta jos.

  4. Ne postoje međunarodni prijatelji ili države koje nas vole, postoji samo interes. Trenutno Evropi odgovara sadašnji režim i zato se i ne trude da im otežaju vladanje. Opozicija mora da siđe u narod i počne direktne kontakte na nivou jedan/jedan sa jasnim i direktnim stavovima po svim pitanjima a ne sa prilagođavanjem pojedinim glasačima. Svaki pravi program ima svoje pobornike i samo tako će se iskristalisati situacija u zemlji. Građani moraju da uvide šta vlast radi ali i da poveruju u iskrenost opozicije. Od dobrovoljnih ustupaka vlastodržaca nema ništa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.