Medijska strategija se usvaja bez novinara

* Sejdinović: Deluje da smo instrumentalizovani u UNS-ovim političkim igrama kao organizacije koja je praktično deo vlasti * Smajlović: UNS ne drži stranu niti jednoj političkoj liniji, ličnosti ili stranci
Nakon napuštanja radnje grupe Ministarstva kulture predstavnici medijskih udruženja razmenjuju optužbe

Ostavite komentar


  1. Ovaj sadašnji ministar kulture je u velikom problemu, pošto mu kadrovi bivšeg ministra Tasovca polako smeštaju igru – to se jasno videlo još pre nekoliko dana za vreme one "ničim izazvane" polemike u Narodnoj biblioteci Srbije, a sad je to postalo još očiglednije, s obzirom na totalni kolaps javne rasprave o predloženim strategijama razvoja. Ovo neće moći da prođe na silu, a žrtveni jarac će na kraju da bude ministar. Ko mu je kriv, kad je uleteo pravo u Tasovčevu i Blaškovićevu klopku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.