Meho Mahmutović član Nadzornog odbora Nacionalnog parka „Đerdap“: Doktor opšte prakse

Ostavite komentar


  1. Ovo nam je proizveo Rasim Ljajic. Ovo je bilo gradonacelnik Novog Pazara.

  2. Kad batinasi Rasima Ljajica prebiju dva coveka u lokalu u Novom Pazaru i to snime kamere i vidi ceo grad, ovo cudoviste napadace koji treba da idu u zatvor smesti u bolnicu.

  3. Eh ta Javna preduzeća su rupe bez dna.Skoro sva imaju vd stanja,niko nizašta nije odgovarao,naročito u sferi nacionalnih parkova.Zna li dotični koliko se drvne mase iseče i odvozi sa tetitorije nsc.psrka,,Đerdap,,koji je pod zaštitom,znali za mahinacije preddednika opštine Majdanpek i novo postavljenog direkors u vezi drvne sečke za grejanje u gradu Majdanpeku,zna li koliko kamiona sa prikolicom punim drvnom masom odlaze širom Srbije! Zna li da je 1m2 u slobodnoj prodaji po nabavnoj ceni od 60€,a u velikim centrima dostižu i duplo veću cenu!!

  4. Gledajuću kakv je „ton“ ovog teksta, ne vjerujem da ćete mi objaviti komentar – al’ hajde da pokušam…
    Meho je dobar ljekar i gradonačelnik je za čijeg je mandata u Pazaru napravljen novi vodovod, 3 škole, 2 obdaništa, dijagnostički centar, pešačke zone, desetine ulica…
    Možemo da ga ne volimo iz mnogo razloga ali niko ne može da kaže da nije bio uspješan gradonačelnik…

  5. Mora da je dobar osećaj kada čovek prima više plata, a ljudski ne odrađuje ni jedan posao

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.