Mesec dana od nestanka i ubistva devojčice iz Bora: Dokle je istraga stigla i šta je do sada urađeno?

Ostavite komentar


  1. Dokle je istraga stigla i šta je do sada urađeno? Ја ћу укратко да вам одговорим.
    Истрага (практично) није ни започела, а до сад ништа (корисно за поступак) није урађено.
    А само читам како тртомуде око убиства у полицији. Ово је нова ствар за судску праксу, не знају ко је надлежан, па мора неко (назови) тужилаштво да одреди које је тужилаштво је надлежно. Како (не)раде, најбоља варијанта би била да је тужилаштво огласило да се убиство у полицији не гони по службеној дужности. Значи породица убијеног може да настави кривично гоњење са тзв. приватушом. Што да се замерају колегама нерадницима.

  2. policija nema pojma ni šta se desilo – šta je sa detetom, da li je ukradena ili ne daj Bože mrtva. Ali zato znaju da prebijaju, a izgleda i da ubijaju ljude za koje pomisle bilo šta negativno. Do sada su izgleda i ta tzv. priznanja izvlačili batinama. Sramota je i za narod i Državu pokušaj pravljenja propagande za korist vlasti na ovakvim nesrećama. Isto su se ponašalu i prošle godine prilikom nesreća sa decom i omladinom. A kao što se sećamo, svemu je tempo davao i daje najveći bolesnik u Stba-ikada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.