Mića Jovanović prodao Megatrend i seli se u Francusku

Ostavite komentar


        1. „Upis studenata opao za 400 posto“? Kakvo lupetanje. Trebalo bi da uči matematiku 25 sati dnevno.

      1. Srbiji ne trebaju univerziteti , imamo vise studenata u procentima nego Kinezi , trebaju nam majstori , nece niko da radi , dzabalebarosi se nabili u Beograd i samo nesto pametuju , Drzava u kojoj pola stanovnistva zivi u 4 grada nikada nece da napreduje ,

    1. Ovaj Muca je oprao zlato koje je iz Bora skrenuo prema sebi i svome Mici. Sad kad je Megatrend poslužio kao deterdžent, uteče, jer onima razvijene senzore kada vlast pada. To, Izgled još jedino Vučić ne vidi. Pa Mihajlovićka juče sve u šest sedi sa rektorkom BU, dok ostali tetcuju Malom i Vučiću napadajući rektorku. Ona je znala da je Mića prodao univerzitet i da gubi meso, pa ko veli, sve propada, bolje da žicam Ivanku.

    2. Mićo ; hvala ti na ovim ,,divnim „kadrovima koje si nam ostavio i divnim kadrovima koje si takođe ostavio tokom svoje neposredne izjave na konferenciji za novinare.

  1. Jadan čovek, šta je doživeo. Da mora da beži iz ovog kriminalnog grotla u Kan.
    I dok se on nekažnjen, seli na jug Francuske, najlepša ulica u Boru, nekadašnja Ulica kestenova, gde je stara Direkcija (u kojoj su sada Kinezi) i staro jezgro grada – zahvaljujući SNS-ovskoj i SPS-ovskoj štetočinskoj vlasti u lokalnoj Skupštini – preimenovana i nazvana Ulica Božina Jovanovića, staroga Udbaša, socijalističkog bogataša, oca ovog ovde Barona Minhauzena koji više sa Srbijom neće da ima ništa.

  2. Znači, procenio je da je čarapa počela da se para i da je vreme da se iskače sa broda koji nezaustavlljivo juri ka stenama.
    Ne čudi me, ova vrsta ljudi(?) ima neverovatan dar da nepogrešivo prepozna kad je igra gotova i kad je vreme da pacovi napuste brod kojem nema spasa.

  3. Pocela bezanija… pacovi prvi napustaju brod koji tone… nada se slabom pamcenju srba i kilavom, korumpiranom tuzilastvu Srbije.

  4. …“Nemački konzorcijum fondova koji predstavlja Dejan Đorđević“… a čiji je 100% vlasnik Mića Jovanović… he he

    1. Da li će sada nemački investitor od vlasti dobiti po 20.000 evra po zaposlenom ? To bi bio šlag na tortu

  5. „MEGA-TRENDOVSKI“ nego sta, sto bi Bosko Obradovic povikao „Kuuud beeeezzziiiis“ Micko. Osetio „MEGATREND“ BOSS da je razbucovka u toku i da mu je decenijska kriminalna rabota dosla do kraja. Da li to pokazuje da je blizu kraj ovoj mafijokratiji u Srbiji, posto brod koji pocinje da tone, prvo napustaju pacovi. Ocigledno je rezim poprilicno nacet svakodnevnim kriminalnim aferama, da nemoze ni „firer“ da se snadje sta ga je snaslo. „MEGATREND“ diplomci bi trebalo debelo da se upitaju zasta su dali novac. Da li osecaju da ce se preispitati sve diplome“izdate“ ili kupljene, sa ovog kvazi-fakulteta i da ce uskoro retroaktivno biti ponistene. Ocigledna je panika u redovima aktuelnih a i bivshih „megatrendovaca“, koji imaju papir-diplomu poput cekova bez pokrica. I treba da se zapitaju posto je Srbija toliko upropascena da nam kompletna populacija sa pravim diplomama koja je izbegla iz Srbije ne moze pomoci. Svako sa ovakvom tzv diplomom, ne bi trebalo mirno da spava, vremena se menjaju, ovog puta na bolje i polako kad tad ce sve doci na svoje. A Mica iz „MEGATRENDICA“ bice priveden pravdi i procesuiran u oslobodjenom Tuzilastvu i oslobodjenom sudstvu u oslobodjenoj Srbiji od mafije koju predvodi Aleksandar Vucic a u „senci“ Ivica SPS/MEGATREND Dacic „kofercic“.

    1. Da, i onda su svi srećno živeli do kraja dugovečnog života u zdravlju i veselju.
      Ima jedna pesma, zove se „Sanjam“, tako da ovo tvoje utopističko maštanje možeš samo da sanjaš.

      1. Onako kako je Gazda Jezda u svojoj kampanji za predsednika SRJ obećavao da ce cene pasti za 100 i vise %.

  6. a kuca ni manje ni vise nego u Kanu. Bas socijalisticiki od reci do reci.

  7. Megatrend bi kupila samo finansijska budala. Ne verujem da neki nemački fond oskudeva u zdravom rezonu. Ovaj „univerzitet“ uskoro neće vredeti ni pišljiva boba. Oštećeni će biti samo studenti koji su dali pare.

  8. Pravo vreme da se pitaju vlasti Engleske da li je „OOO Faklutet“ placao porezu u Engleskoj. Ako nista drugo od „skolarine“ koju je morao Ministar Stefanovic da uplati u inostranstvo.

  9. Zašto sve „patriote“ i sluge rusofilske diktature beže na zapad?

  10. Mića beži dok je sveže. Iz Kana u kojem ima dom , moraće, nadam se, da se vrati u Srbiju, kad proradi tužilaštvo i objasni kako se obogatio i kome je sve Megatrend poklonio diplome i doktorate.

  11. Hehehe… Mića iz kafića. Sav sam crven kaže naš socijalista. I smota 50 miliona i ode ne u Kinu, ne na Kubu, ne severnu Koreju nego na jug Francuske, gde je sav krem evropskog kapitalizma.
    Mi smo partizani braća, a drug € nam je ćaća…

  12. Apsurd, svi uzmu novac od Srbije, pa im se onda ona kao nešto ogradi i odu na prelepi zapad da tamo troše opljačkano. Gde su sudovi i tužilaštva, kakvi bre novinari. Na sud, pa da vidimo gde će dotični gospodin da se preseli.

      1. Ko bre zapadnjak?! Bez uvreda molim. Osim toga, moja malenkost je sporedna tema, ovde je reč o čoveku koji je pre par godina otišao u London da pronađe potvrdu o sopstvenom doktoratu. Ako me sećanje ne vara, javljao se dotični petnaestak dana, svaki dan i sav ushićen u direktnim prenosu na Tv Pink i obećavao je da će pronaći svoj, negde zatureni doktorat i javno ga pokazati, te tako spasiti sopstveni obraz i zapušti usta zluradoj javnosti, tj. narodu……ali avaj, pusta obećanja, dotični ne nađe doktorat. Posle je bpromenio naziv fakultetu i opet nešto kao menjao vlasništvo i povlačio se iz biznisa, kako bi zaborav učinio svoje, Zbog toga je i ova labudova pesma odnosno prodaja nešto što je već viđeno.

  13. A nama si ostavio polupismene sa diplomom tvog nazovi fakulteta, da vode državu i odlučuju o našim životima!!!

  14. Jadan čovek, zbog linča mora da napusti ovu divnu zemlju i izbegne u nekakav Kan, (kao da otuda neće vući konce i biti senka vlasti).

  15. „Upis studenata opao 400 posto“ – pa ovaj ne zna ni elementarnu matematiku.

    A to je bas super da nadjes investitora da ti kupi skolu koja propada. Osim ako investitor nije fiktivan.

  16. Nemoj u Francusku ni slucajno … ovde su “ nemilosrdi “ prema laznim doktorima … a tek prema “ prljavom “ novcu …..da ne pricam … kazes Cannes … ok …znam tel. broj Poreske sluzbe …. imao sam “ muke “ sa njima …“ oderali “ me… brateee…

    1. Da nije slucajno…Caen …( isto se izgovara ..Kan) gradic na obali “ La Manche – a “ Normandiji a ne svetlosni Cannes ( Kan ) na Azurnoj obali

  17. Neće da živi više ovde kada se obogatio na uštrb naše budućnosti, kada je sa njegovim Žarkom Obradovićem uništio naše obrazovanje i smisao za pošteno stečenim akademskim zvanjem ! Još je i uvređen, umesto da zbog svega vadi krompir u Padinjaku, baškariće se u svojoj vili u Kanu !

  18. Sa 26 ili 28000 diplomaca (kako je rečeno u filmu), ovaj čovek (sa svojim saradnicima, pomagačima i pokroviteljima) je uneo karcinom u intelektualnu sferu društva. Posledice toga će biti dugogodišnje.
    Jedina srećna okolnost je što su pretežno „menadžeri“.

  19. Sta ce covek kad ima posteno zaraden dom vec 19 godina ni manje ni vise nego u Cannesu! Samo neka ide! Ali pravda ce ga i tamo stici a ne novinari!

  20. Počela je bezanija, čudo nije poveo i Stefanovića jer će on biti ključni svedok kad počne da im se sudi.

  21. Čovek samo čeka promenu vlasti da bi se vratio. Nemci ne kupuju nista sto je sumnjivo! Vaga na terazijama i ceni situaciju

  22. Za Miću su bukagije. Poništiti sve diplome koje su izdate u tzv filijalama ili u Englesko, Austriji, Nemačkoj… Oduzeti mu protivpravnu imovinku korist – cene studiranja na nepostojećim fakultetima. Svi koji imaju te diplome da im bude oduzeta imoinska korist koju su stekli na osnovu takvog papira i neka jure Miću da im vrati pare. Za početak. Ima ti još mnogo toga.

  23. Razumem rast od 400 procenata, ali koliki je broj upisanih studenata koji je prikazan PADOM od 400% ?!
    PS: Ne zali se na pad profita!

  24. Nikakvi tu nemci ne stoje niti je iko budala da plati 56 miliona nesto sto je magla i mesecina. Niti ce on u Kan. Svaka od ovih stavki je cist spin za progutati. On je promptno sklonjen na nepoznatu destinaciju da se ne bi do kraja razoblicilo ko je sve pazario diplomu kod njega. I naravno na delu je i spasavanje redova Dr Stefanovica i velike vecine diplomaca iz vrha vlasti i blize okoline.

  25. Da li je naivno ako pitam zasto li bezi Mica, ako je m(M)alom ministru ponisten doktorat odbranjen na FON-u, a ne na segamega?!

  26. Ko kupuje univerzitet gde je upis studenata opao za 400% i jos treba da ulozi 150 000 000€? Originalno kao i diplome Megatrenda.

    1. Broj studenata opao za 400%…dakle otišao u minus 300%… I on kao vlasnik privatnog univerziteta… Strašno…

  27. A kad se sazna ko je dotični “dr” Dejan Đorđević, šta radi, šta je radio i čime se bavi… Biće tu dosta materijala za istraživačko novinarstvo 😉

  28. Jos jedan od lopurdi i prevaranata, kada su ojadili Srbiju, bezi glavom bez obzira. Tako nam je to kad nemamo ni drzavu ni drzavnu bezbednost.

  29. Da li je moguće da naši mediji veruju u još jednu bajku (za male bebe) Miće Jovanovića? Ja sam već na prvi pogled potpuno ubeđen i mogao bih da se kladim da je svaka reč laž. Koliko puta će javnost nasedati na priče i konstrukcije ovog (ne)čoveka?

  30. Neka se samo Mica pojavi u Cannes – u eto ga odmah nazad u BG. – u sa lisicama na rukama . Francuzi su pohapsili i odmah isporucili cuvene “ Zemunce “ ne trepnuvsi okicama . I Ramusa su “ uhitili “ cim je stavio svoje vojnicke cizme na tlo aerodroma “ Bale “ Bazel , Svajcarska , ali kontrola francuska i “ spakovali “ bi ga odmah za Bg. da je sns – sekta rezim poslao trazene dokaze koji nikada nisu stigli . Sta mislite zasto ruski “ biznis “ meni sa punim koferima dolara od droge , sverca svega i svacega , prostitucije , oruzja i td. zaobilaze prekrasnu “ la Cote d°Azur “ Azurnu obalu a o Parizu ni ne pomisljaju , nego traze druge gostoljubive obale ( C.G Spanija , Monaco , Hrvatska i td.)
    Dakle doktore Mico “ bienvenu „…dobro dosao …

  31. Idemo ruke gore ! Oj drugovi jel vam zaaao,jel vam zao,jel vam zao..Oj drugovi jel vam zaaaooooo !! Rastanak se priiimakaooo primakao primakao ojhaaa !!

  32. Znam jednog generala koji se kurcio da je zavrsio Megatrend..veceg pokvarenjaka i prevaranta nisam sreo.

    1. Pa šta se čudite mili moi? Ima li, bar poslednjih decenija, većih pokvarenjaka&prevaranata od generala? Kod ostalih se i zadesi neko da mož da prođe, a međju njima 100% džubre.

  33. Poceli da beze. Ajde, redom, polako. Selite se u svoje domove na popularnim destinacijama. “Posteno“ ste ih zaradili.

  34. O lorde, ja ne znam da li je do novinara ili Miće ali vest da je broj studenata opao za 400% je baš – megatrendovska. Jer, ako se ranije upisivalo recimo 100 studenata, koliko se sada upisuje? -400studenata? Van vinkle, zaista. Broj za koji je opao broj studenata MORA BITI DO 100%, ne može preko.

  35. I opet slika govori više od 1000 reči.
    OVOME je nepismeni i podmitljivi srpski narod domogučio da se nakrade i kupi kući na najlepşe mestu u aEvropi
    Pojte mu srbi ( vi što kupiste diploma i obogatiste ga jer vas sa laznim DIPLOMAMA ima na hiljade). pesmu, i utrojte!

  36. Pre nego li emigrira, treba da polozi racune!
    Ispitati kako je radio, kako je prao novac i kako se bogatio!!!
    Sta se ceka?

  37. Ljudi, ma nije ovaj ništa prodao, pa vidite ovog kupca, kao da ga pokupio na kvantašu. Znam čoveka iz neke priče, nema taj žutu banku, bavi se prevarama. Ovo je ozbiljna podvala, ne znam samo da kojim ciljem

  38. Promakla vam je sigurno informacija da je prodato toboz Nemackoj firmi , nas covek, i da se to smatra investicijim..Jovanovic bezi sa silnim milionima a sledeci vlasnik dobija subvecije od drzave i tako opljackase ovaj narod dva puta i jos nam ostavili gomilu onih koji su pokupovali diplome i to mozda sa nasim novcem…tako da smo trostuko u gubitku…

  39. Kako se nije setio da se pozove na atonomiju univerziteta kao sto se setila rektorka BU? Svi su univerziteti autonomni ili nije ni jedan…

  40. Game over.
    Ps: Mićo ponesi i neki blanko doktorat, možda će nekom zatrebati.

  41. Au bre Mitjo,nesam si znao da oćes da gu prodaš,vise bi ga ja platija.
    A dali si i štampariju diploma prodao,ne vidim razloga kada je radila u tri smene.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 9

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.