Mihajlović: Ne diskriminišite žene samo zato što su majke

Ostavite komentar


  1. Zadnji put kad sam proverio, Zorana Mihajlovic je bila Ministar infrastrukture i saobracaja, a ne Ministar za socijalna pitanja. Mogla bi malo da se bavi pitanjima iz svog domena, putevi se raspadaju, cevi pucaju a zeleznice ne vode nigde, a ne da se trpa tamo gde joj nije mesto, zarad par sitnih politickih poencica.

  2. Kako te nije sramota da se oglasavas praznom.pricom,a stitis nasilinika u tvom ministarstvu?

  3. Mnogo spina u ovom slučaju (bolovanje, trudničko….). U Titovo vreme „podobni“ asistenti su veoma brzo protutnjali svim zvanjima i postajali bi redovni profesori (a to je bitan razlog zašto smo dno!). Nešto od toga imamo i ovde. Vesna iz nekog „razloga“ smatra da je za nju MALO (nečasno) da bude vanredni profeor još koju godinu….Samo što za razliku od Titovih vremena sada ima nekoliko centara moći pa nisu bili kordinirani…polako ispraviće oni svoju brljotinu! Ona pored FON radi i u Matematičkom institutu i na internetu sam videla da je organizovala nekoliko konferencija za svetske matematičare u institutu i tsl, a to je u orvelovskoj Srbiji moguće samo ako si deo „spoljno politčke elite“. Bilo je na našim fakultetima (pošto se pravila izbora menjaju munjevito svake godine) da je određen broj ljudi ostao bez posla, ali o njima niko nije pisao u našim medijima…. Ps. Ovde je sve politika pa i izbor u redovne profesore (mogu da prođu samo podobni: članovi bilioteke ili njihovi rođaci i prijatelji).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.