Mihajlović: NIN zloupotrebljava slobodu štampe

Ostavite komentar


  1. Premijer Srbije kaže da "Fijat" znači tri odsto BDP Srbije, i osam odsto izvoza Srbije.Tolko o losem ugovoru

  2. Profesorka Megatrenda i ostali olos koji ponistavaju sve pravne i moralne kategorije govore o zloupotrebama! NIN je pogresio jedino u tome sto se izvinjava zbog objavljivanja istine.

  3. Srbija-zemlja u kojoj su gola kolena ministarke zasticenija od zivota bivse supruge.

  4. Jos su i blagi bili gospodjo Mihailovic realna situacija je mnogo crnja

  5. Ministarko, radnici štrajkuju zbog povećanja plata i poboljšanja uslova rada. Vi brinite o poštovanju zakona, a iduće godine sa Fijatom skloplte bolji ugovor.

  6. Ada Vi PRESTANETE DAISPIRETE USTA TADIĆEMI DINKIĆEM JER VAM JE DINKIĆ,,OSOVBA O,,POSEBNOG,INTEGRITETA, SA ONIM,SREĆOM,PRONAĐENIM,,INVESTIROROM,U ARAPSKOJ AFRICI, ZA BGD,NA H2O,A SRBIJA POSEBNO BEOGRAD POPLAĆAŠE SVE VAŠE,NOVOTARIJE ,, U,SPASAVANJU,IMDŽA,,NOVE ERE, SEKTE SNS,OVACPOSEBNO VAŠE,,NOČNE RADOVE,.MOŽE LI JEDAN DAN I JEDN ,,IZUM,, DA PROĐE,MIMO NJENOG,,USPEŠNO,, VOĐENOG,DRUGOG,,RESORA A DA SE ON,,PAMETNO,NEIZJASNIKOLIKO JE CRNILA DOSADA POTROŠENO IZ VAŠIH,,KABINETA DA SE,NEPROČITAJU ,UGOVORI,,SA,,SPASITELJSKIM,,INVESTITORIMA,,NASLOV JEOKEJ,ŠTETA ŠTO SE NANASLOVNOJ STRANICI NIJE NAŠAO ZBOG,MERA ,PINKŠLEM,DA U,PTUNI,,UGOĐAJ,..

  7. Anabela, i ti si jedna od pomocnika upravnika radnog logora Srbija. Nista nemoj da trepces!

  8. А шта је са насловницама информера? Намерно мало "и".

  9. Posto je vas Pink, Informer i ostali nikako ne zloupotrebljavaju… I da, jesmo u logoru samo sto vi i vasi potomci veselo zivite na racun radnika… NIN je samo poslao jaku poruku, a pored toga je i poznato da istina boli… Manite se Tadica gosodjo ovo sto radite ce ostaviti samo pepeo i kosti

  10. Pošto ministarka nije naglasila da se izjašnjava kao privatna osoba, ona ugržava slobodu štampe. Štampa i novinari su slobodni da iznesu svoj stav, a ako pišu gluposti gube čitaoce. I ne moraju da brinu o tome o tome da li je ministarka zadovoljva (sem zemljama sličnim Severnoj koreji). U kulturnim zemljama ministri ne etiketiraju novine, već sednu i napišu autorski tekst u tim novinama i demantuju sadržaj članka, ako imaju valjane argumente. Da li je ovo nedostatka argumenat ili bahatost, inače korektne ministarke?

  11. Ne priliči vam ovaj komentar. Naslovna strana NIN/a je daleko pristojnija od naslovnih strana i sadržaja drugih medija u Srbiji. Što ste baš izdvojili NIN?
    Vaše pravdanje ložeg stanja propustima prethone vlasti déjà vu, neumesno, potrošeno i otrcano. Poseno nakon pola decenije vlasti. Preuzeli ste vlast, nije pristojno odricati se odgovornosti.
    Dobro je da krivite Tita ( i druge neprijatelje Srpskog naroda) i samopupravljanje za sadšnje stanje, što se ponekad omakne nekima iz vlasti.

  12. A kako nazvati tvrdnje čelnika država koji govore o običajima FIJAa a, zaboravljaju na obavezu i zakletvu da će braniti Ustav i zakone Srbije, i stavljaju običaje FIATa inad svega, . Po meni, ako vas vrh države ubeđuje u to, onda je ozbiljan atak na naciju i državu sa brojnim poražavajućim posledicama za sve gražane Srbije.

  13. Ovoj će slika jednom stajati u enciklopediji. Dosadna ko stenica, ne zna ništa, ne kaže ništa, ali u sve se razume. Sve što uradi raspada se, iz Vučićeve pozadine ne izlazi i ima segamega doktorat. Slika i prilika naprdnih reformatora.

  14. Ooooo, turciiiiiii,…. ups, oprostite što Vam smetam, htedoh samo da Vam napomenem, šminka Vam se malo uz(h)ebala!

  15. Ministarka je verovatno procitala izjavuGospodina knjizevnika Ivana Ivanjija cija je glavna poruka ostra osuda licemerja Mihajlovicke,M.Gojkovic i drugih dusebriznika.Svaka napisana rec Gospodina Ivanjija o ovom slucaju duboko je istinita i svaki covek treba da se zamisli.Cestitam Gospodinu Ivanjiju na postenom i nepostednom stavu.Odbranaski i napadacki stav ne pripada danasnjim evropskim i svetskim merilima.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto je neophodno produžiti javnu raspravu o nacrtima pravilnika REM-a? 10

Zašto je neophodno produžiti javnu raspravu o nacrtima pravilnika REM-a?

Javna rasprava povodom nacrta pravilnika Regulatornog tela za elektronske medije (REM), traje do danas, a  bivši član ovog tela Slobodan Cvejić i predsednik ANEM-a Veran Matić kažu da je nepohodno da ona bude produžena jer je u pitanju 15 nacrta pravilnika koji se ne mogu detaljno analizirati u kratkom vremenskom roku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.