Mihajlović: Podrška Beogradskom univerzitetu u borbi za rodnu ravnopravnost

Ostavite komentar


  1. Kakva „ZENA ZMAJ“, potrpedsednica Vlade i ministarka. Ona pre podne fundira podlogu za asfalt na auto putu Ljjig-Lajkovac, i u Grdelickoj klisuri. Sta ima veze sto je napadao sneg do kolena i natopio podlogu, posle cega ce se obavezno u najskorijem roku pojaviti udarne rupe na asfaltu, ona komanduje radovi ne smejju stati. A, popodne vec posto je izgradila put, na Pravnom fakultetu u Beogradu promovise nacrt zakona o rodnoj ravnopravnosti. Takav KOMPOT STRUCNJAK samo u Srbiji moze da obavlja vaznu drzavnu duznost, i to istovremeno na sedam osam radnih mesta. Dok istovremeno 60.000 mladih godisnje napusti zemlju, jer u Srbiji im je nedostupan posao iz profesije za koju su se skolovali, grejuci klupe na raznim fakultetima.
    Kako da se zaposli mladi inzenjer gradjevine na autoputu kad njegov posao vec radi Zorana. Kako da mladi pravnik uzme ucesce u izradi nacrta zakona o ravnopravnosti kad to radi Zorana. Kako da mladi inzenjer saobracaja organizuje saobracaj u Srbiji kad to radi vec Zorana. Na primer kad bi to bilo moguce, a sada je nemoguce, mladi inzenjer kad bi fundirao autoput nikada nebi nasipao podloguu po kisnom i sneznom vremenu, jer bi se ona, u tom slucaju ulegla i stvorila bezbroj uvala, koje se posle asfaltiranja brzometno pretvore u udarne rupe. Zato se mladim inzinjerima i ne daje posao, jer oni su mladi i naivni, ne umejju da prave „RUPE“, a Zorana je zivi dokaz da se mnogo lepo i luksuzno zivi od tih rupa u putu. Naravno, ako nema dovoljno rupa na putu, zacas se dovede bager koji pokida jednuu deonicu, a na tome se jos vise zaradjuje. U milionima dolara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.