Mihajlović: Projekat ‘Jadar’ važan za Srbiju, verujemo da će kompanija Rio Tinto ispuniti sve uslove

Ostavite komentar


  1. Nesto mi se vrti u glavi da je u Australiji ovaj projekat propao ili sam nesto pogresio, tako da bi njima odgovaralo da mi to radimo jer imaju lose iskustvo, taman sam pomislio da je nekima doslo u glavu ali izgleda da nije i da nece, i da ce se Jadar realizovati bez obzira sta strucnjaci kazu, blago nama. Ziveli

  2. Samo neko ko je mnogo naivan može da veruje u dobre namere Rio Tinta. Doduše, većina onih koji prate televizije sa nacionalnom frekvencijom i čitaju tabloide će poverovati.

  3. Ne verujem vecitoj energeticarki, rudarki, gradjevinarki/infrastrukture, pa opet energeticarki/rudarki.

  4. Ona uoorno radi da uništi budućnost naše dece. Zar je jača od svih nas koji žele čistu Srbiju?

  5. Auuuu….sram da Vas bude,gospodjo ministarko!Licemerno je preko svake mere podržavati projekat od koje imate poprilično lične koristi i to ovako javno,podsmevajući se u lice građanima ove zemlje koji se bore da sačuvaju i ovo malo zdravlja ljudi ,i prirode pre svega, u već ozbiljno zatrovanoj životnoj sredini!

  6. Što ste takvi, što ministarki ne vjerujete na reč, kao svi oni koje je usrećila svojim zalaganjem.

  7. Epa plavojko,gradjani Srbije neveruju Rio Tintu tako da odbi! Gde god su oni bili tu vise trava ne raste!

  8. U gornjoj dobrinji vec asfaltiraju put koji vodi do nalazista litijuma narod je sto jedan pop rece kad sam ga upitao sto crkva ne ustane protiv unistenja naroda kakvi smo mi takvog nam vladara bog salje i on ce nas i unistiti

  9. nadam se da ce kancelaria Zorane Mihajlovic biti na samom izvoristu rude,da bi svakim udisajem,kontrolisala ekologiju procesa.Naravno mora se udisati duboko,da se oseti svaka cestica koja nije ekoloska.

  10. Da li čujete ovaj narod ? ZAUSTAVITE RIO TINTO ! Ne davite nas otpadima svih vrsta ako smo siromašni ne znači da treba da žibimo u otpadu . Zaustavite svoje apetite za profitom valjda ste dovoljno uzeli za 3 života !

  11. Koridorka projekt Jadar je važan za tvoju porodicu i tVoj dzep a ne za Srbiju.
    Englese barabe u sardnji sa tobom spremajl se da unište naselje iz bronzanog doba da bi napravili jaloviste, isto kao u Australiji kad su uništili naselje Aboridzana staro hiljadama godina.
    I ti lKoridorka i rukovodstvo Rio Tinta treba da se porite jedno 1o-20 godina u zatvoru

  12. Zar ova Zorana, koja je na platnom spisku Rio Tinta i koja očito kupuje radno mesto u ovoj kompaniji kada prestane da se bavi politikom i kada jednom bude morala da beži iz Srbije, veruje da će progurati Rio Tinto u Jadar. Grdno se varate gospodjo!

  13. Zašto Danas prenosi Rio Tinto propagandu? Ozbiljno razmišljam da prekinem pretplatu.

  14. A gde je rudnik bio bez zagađenja pa dal ste normalni ,rio tinto mars iz srbije ,a ministarka se smeska boli nju za narod ona se ugnjezdila u fotelji i sve joj je ravno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.