Mihajlović: Rodić da izmiri obaveze prema državi

Ostavite komentar


  1. Porez za porez, sloboda medija za slobodu medija… veliko pravo nosi sa sobom i veliku odgvornost

  2. Pa krajnje je vreme da država reaguje u slučaju Rodić, očigledno je da se ruga i državi i građanima Srbije.

  3. Gospođo Mihajlov prošlo je vreme kada je to bilo jedino važno jer sada je to preraslo u kriminal a kriminalcima je mesto u zatvoru pa s toga Rodić će neko duže vreme provesti u padinjaku na prevaspitanju i naravno mora da plati oteto.

  4. Nisu to samo obaveze prema državi , utaja poreza je direktno guranje ruke u džep drugih građana!

  5. Pa naravno da obaveze prema državi moraju da se plaćaju. Ali to bi trebalo da važi za sve. I za Želenicu, Fiat, Srbijagas itd a ne samo za Kurir. Inače bih mnogo više voleo da taj Kurir kao i Pink ne postoje, jer takvog smeća nigde nema. Samo bih im pridodao i Informer.

  6. Zaista Rodic da izmiri sve obaveze prema drzavi, do tada da se ne obraca nikome. Trebalo bi da i njega kao i nas obicne gradjane blokiraju do tada.

  7. Svako normalan bi do sada ispunio svoju obavezu prema drzavi, ali dobro Rodic se ne smazra normalnom osobom.

  8. Pred zakonom svi smo jednaki i Rodić nek prestane da se pravi lud jer mora da plati porez državi!

  9. Botovi zbor!Stigao aber iz centrale.Broj kolutova salame je proporcionalan broju redova komentara podrske delu i liku ceAVzara i trabantima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.