Milan Radoičić: Potpredsednik ugostitelj

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Najbitnije je da je on posten, castan i sposoban covek, a to sta je po zanimanju nije bitno i samo zlobnici i drzavni neprijatelji sire takve lazi i dezinformacije.

    1. „Castan i posten“ za koga za bratiju VUCICI, mozda, posto su u istom „biznisu“ veoma sumnjivom „biznisu“!

    2. Nije više Zemunski ili Surčinski klan, sada je Kosovsko Mitrovački klan. Za razliku od Zemunaca ovi ulaze u politiku, postavljaju ih na visoke funkcije, samo još da ih uključe u pregovarački tim i Bog da nas vidi.

  2. @Peki,, Pun Parlament , takvih,poštenih,, i obrazovanih, pa njih,,,samo,,250 mogu da ispune Ginisovu knjigu,,zalaganjima,, i,, ,,strategijama,,,u celim,im,,minulim radovima,, jedinim,endemskim,, trajanjem ovde pod ,kišobranom ,,časnog ,,im,kadrovika,,jevanđelijskog,, zakletnika.,,.Zato onaj ,,neprijatelj,,NapreDno ,,uređene ,i deMonkratski,,usmerene,,zajednice,u,,,srcu Srbije, skoro ANATEMISANI, OD,,SPASITELJEKE GARNITURE ,MAŠINOVOĐE ,, ĐURIĆA,OLIVER NIJE ,,ŽIV,.,UPUCAN,, je,,HRABRO,,S LEĐA,.A KONFISKOVANI,SNIMCI,,SPONTANO,, ,,NISU VRAĆENI. OPASAN TAJ,šampanjac,, ZAone koji su osda zarađivali i na zozovači,kao,lekoviti,,zaborav na,, nesrećno sklopljene okolnosti, i, patriJotsku,, utehu,

  3. O kadrovima sa KIM, ali i Srbije, mogli bi da razgovaramo argumentovano tek kada se u Skupstini Srbije bude raspravljalo o onom famoznom izvestaju o visegodisnjem nenamenskom trosenju sredstava gradjana (budzeta) koji godinama stoji na necijem stoluu Skupstini (na stolu presednice, poredpostavljam). Skupstinskim odbor ga je razmatrao, i posle toga – nista. E, kad budemo znali ko je tamo i koliko pokrao para, onda tek moze da se razmislja koji ljudi (iz Srbije i sa KIM) treba da vode srpsku politiku na KIM, koja nece onda biti pod jakim uticajem licnih i grupnih interesa. O Veselinovicu ne znanmo nista (dobro), ali to se odlicno uklapa u opstu sliku kadrovskih resenja koju kreiraju naprednjaci.

  4. MILAN RADOICIC JE CASTAN , POSTEN I DOBAR COVEK I ZATO POKUSAVAJU DA GA OCRNE KAO I SVE POSTENE LJUDE

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.