Milena Ivanović: Značajan pomak u rasvetljavanju zločina

Ostavite komentar


  1. Verujem da strane sluzbe koje su danonocno radile na ovom slucaju vec imaju imena, naravno to ce iskoristiti da pritisnu politicare kada se stvore uslovi.

    1. roska:Priština je odmah imala imana ubica Olivera Ivanovića, ali joj nije bilo u interesu da ih objavi.

  2. Danima posmatram i čitam na koje sve načine moralni lumpenproleterijat ovoga naroda, čereči i razmiče ovu hrabru ženu, i to, iz samo jednog razloga? Odbila je da se priključi ovima koji su se, posle godinu dana setili da žale Olivera Ivanovića, jer su videli da bi Oliverova smrt mogla biti najkorisniji „argument“ sa kojim bi napadali Vučića i ovu vladu o kojoj, da budem iskren, nemam baš neko naročito mišljenje. Gotovo sam siguran da će joj, i posle večerašnjeg nastupa u ovoj emisiji, kao glavnu zamerku, spočitavati to što je izjavila da će radije verovati svojoj državi nego onima u Prištini, koji su „ispitivali“ Olivera skoro 4 godine i, na kraju, najverovatnije i likvidirali. Divim se ovoj ženi, njenoj uzdržanosti da bilo koga, bez konkretnih materijalnih dokaza, optužuje, divim se njenom ponosu sa kojim nosi bol zbog gubitka voljene osobe. Odbija, po svaku cenu, da svog pokojnog muža baci u politikantsko blato, bez obzira kojoj ideologiji služilo to blato.

      1. Nemojte da me vredjate i poredite sa Stefanovićem ili sličnim budalama na onoj drugoj strani. Gospodine „Sizife“, taj teret koji nosite će Vas uništiti. Manje mržnje a više logike i razuma Vam ne bi škodilo. Možda biste se tako izlečili. i prestali da se bavite „Sizifovim poslom“, što bi u ovom slučaju bilo „guranje“ gluposti po svaku cenu. Za Vašu informaciju kada vidim ovoga gospodina, koga pomenuste, dobijam nagon da razlupam TV.

      2. Mislim da je dr. Stefanović , tvoja neispunjena želja, kao i poželjno radno mesto svih ovih „šetajućih demokreatura“, koje sanjaju da budu „Stefanović umesto Stefanovića“.

    1. Stidecete se jednoga dana sami sebe gospodine Knezrvicu,i gomile gluposti koju ste ovde ispisali!Ko trazi od ove jadne zene da se svakodnevno blamira…od Pinka do RTSa….niko njoj ne brani da bude na cijoj hoce strani…a stranu je odabrala!Ona do slovce ponavlja…”Oliveru nikad niko nije pretio..u KM”….pa pregledajte g.Knezevicu desetine i desetine video zapisa sta je govorio Oliver Ivanovic???…da vas podsetim na samo jednu recenicu..”Meni su svasta radili…jos samo nisu pucali na mene,sto nije iskljuceno..”Sada gospodine Knezevicu,pogledajte veceras film o Oliveru Ivanovicu pa onda sudite…ko ga je ubio posto vi danas znate!!!!

    2. Za tebe imam jedno prosto pitanje. Da li treba u skladu sa ponasanjem ostalih aktivista i politicara iz njene stranke gdja. M.Ivanovic sada da ide na Pink da prica o tome ko je ucestvovao i stvarao okolnosti za ubistvo njenog muza?

  3. Gledala sam emisiju i imam utisak da je ova mucenica jos davno pristala na ovu emisiju, jos pre prvog Oliverovog hapsenja. On je samo srecan sto je umro rpe nego sto je shvatio da su mu ovu zenu namestili kao isve posle toga. Ovo je bilo uzasno mucno. Uporeite ovo sa slikama Davidovih roditelja . Oni stvarno traze ubicu svoga sina,a gospoda ceka da voda sve spere. Ni sveta Bogojavljenska voda vam ne moze pomoci.

  4. Shvatite me kako hoćete,znam da vidovit nisam a pametovati i nagađati što se tiče ubistva Ivanovića nema vajde.Jedno znam,ova udovica viđa daleko više sveta od kako njega nema,podmladila se..

  5. Milena glava gore a istina ce se saznati .Cuvaj seebe i svog sina .Pravda je spora ali dostizna.

  6. Ako je ikom stalo da se razotkriju ubice Olivera Ivanovića, onda je to stalo ovoj ženi.

  7. Kako se protest priblizava sve vise amortizacije od raznih faktora. Te ministar Stefanovic o nekim licima, te Milena Popovic o saznanjima koja samo sto nisu, te predsednik radi puno. Neverovatna masinerija bez ikakvog morala, spremni na sve.

  8. Moj komentar…Pa, zena ciji je muz ubijen na zverski nacin na kakav je ubijen Oliver Ivanovic nosi crninu, ali ni slucajno nema ovoliko sminke na licu niti ovako dubok deholte. Ali danas je sve moguce i sve je dozvoljeno. Cenjena Gospodjo ???, prvo odlucite da li ste Popovic ili Ivanovic, a onda znajte da se muz ne zali dubokim deholteom, vestackim trpavicama i sminkom.

  9. Pobegla je iz Mitrovice u Beograd sa dobrim razlogom. Kamo sreće da je i on to uradio. I jedni i drugi imaju koristi od njegovog ubistva. To što ona veruje svojoj državi znači da je uplašena i traži zaštitu a ne bukvalno da veruje političarima koji su Olivera pred ubistvo nazivali izdajnikom i crtali metu na njemu.

  10. Koja supruga, gde piše, žena tražila reputaciju?
    Deca se rađaju i vanbračno, nikakva supruga, neka spakuje sise negde dok izigrava žrtvu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.