„Bolesno, neodgovorno i uvređujuće“: Reakcije nakon što je Milenko Jovanov uporedio opoziciju sa nacistima

Ostavite komentar


  1. Da je Jovanov preletac bio koristan i vredan ostao bi u stranci u kojoj je bio i ne bi presao u SNS u kojoj primaju sve i svasta jer im je bitna brojnost a zanemaruju kvalitet preletaca.Kada se obraca opoziciji treba da se obraca sa postovanjem jer u njoj ima puno obrazovanih i intelektualno jacih od njega od kojih treba da uci i da se kulturnije ponasa mada je to Jovanovu preletacu nesto strano.

  2. Postaviti ovog čoveka za predsednika poslaničke grupe SNSa u Skupštini Srbije,predstavlja vredjanje i ponižavanje gradjana Srbije.Jovanova za ovo mesto je kandidovala agresivnost,mržnja,davanje raznih neprimerenih etiketa,pristakluk i primitivizam prema opozicionim poslanicima prošlog saziva.On je taj najbolji predstavnik verbalnog nasilja koje manifestuje vladajuća klika.Mlad čovek, bez trunke domaćeg vaspitanja,to je Jovanov i to je diskurs i rečnik koji vlast propagira.Ovih dana se proslavio izjavom da je opozicija nacistička,da je prof. Dinko Gruhonjić ustaša a da se Zdravko Ponoš držeči ruke u džepovima dok govori (što je zaista nepristojno),igrao „klikerima“.To je suverena država Srbija koju treba braniti od stranog uticaja ,kako reče novopostavljena Predsednica Parlamenta.

  3. Požurili ste..dok ja još nisam potvrdila ..da se moj komentar prosledi?!
    No da dodam .
    .Milenko Jovsnov je po svemu sudeći“Preizdresiran član SNS!

  4. Sama cinjenica da vecina iz vladajuce stranke pripada ili je pripadalo radikalnoj stranci sve govori kome je nacizam u krvi .

  5. Jovanov,najveci,poltron,lakej,trabant itd…Vojvodina nije imala veceg sljama od Milenka iz Kekende…

  6. Bo’ me, kad pocne da se zahuktava ovako pa jednom bude puklo, bice ko po onoj narodnoj:“ …svaki svoga ubijte subasu…“‍️ Uzdravlje!

  7. Vidjen na mestu premijera u sledecem sazivu. Polozio ispit kod AV, cista desetka.

  8. Srbija protiv nasilja treba da odgovori argumentima i duhovitošću, gospodski

  9. Kakvog razgovora sa njima moze biti posle ovakvih izjava? Jasno je da se ovakvi diktatorski rezimi ne smenjuju na pokradenim izborima nego revolucijom!

  10. Ovaj prostak, cirkuzant i poltron, skupio je u sebi sve moguće negativnosti SNS-a, usput željan „slave“, svaku svoju odvratnost koja izaziva aplauz među kolegama ponavlja po tri puta.

  11. Veće smrdibube od ovog preltača Jovanova Bog nije u Parlamentu Srbije dao osim šešelja ( š) i njegovih učenika.

  12. Ništa što izgovore „istaknuti“ članovi SNS nije slučajno, niti je rezultat njihove gluposti ili bezobrazluka. Govore ono što će da odjekne u javnosti, i o čemu će da se priča. Na taj način zauzimaju medijsku scenu, pa za druge ostaje vrlo malo mesta. I tako, u reakcijama na njihove izjave, vreme do izbora prolazi. Što im i jeste cilj.

  13. Opoziciji, napustite skupštinu dok sns ne izbaci ovaj šljam napolje…

  14. Opozicionare poredi sa nacistima
    osoba koja je neuporediva.
    Takva nema dva pokvarenjaka na kvadrat.

  15. Jovanov predvodi poslanički klub stranke koja vlada Srbijom. Užasno i žalosno.

  16. 14 карактеристика фашизма – Лоренс Брит
    1. Снажно и континуирано изражавање национализма
    2. Омаловажавање људских права
    3. Идентификација непријатеља/жртвених јагањаца у циљу мобилизације маса
    4. Превласт војске/пасионирани милитаризам
    5. Осиони сексизам
    6. Контролисани медији
    7. Опсесија националном безбедношћу
    8. Тесна повезаност религије и власти
    9. Заштита моћи корпорација
    10. Снага радника је ограничена или елиминисана
    11. Омаловажавање и сузбијање интелектуалаца и уметника
    12. Опсесија криминалом и кажњавањем
    13. Неспутана корупција
    14. Намештени избори

  17. A katastrofalni Zakon o radu, jedinstveni platni razredi u javnom sektoru, pooštravanje kaznene politike kako protiv zločina,nasilja tako i u oblasti saobraćaja i po pitanju komunalnih prekršaja, obračun sa zelenaškim trgovačkim maržama i bankarskim „ukamaćivanjima“, reforma poreske politike u smeru eliminacije „nedodirljivih“, okončanje restitucije, zauzdavanje neplanske i kontrola postojeće gradnje….Ma jok bre, važnije je „ko je veći lopov, nacista, izdajnik, pijanac…“ Odakle više novca da se sve ovo i njima pripadajuća „prateća“ parazitska „svita“ plaća??? Verovatno od (ras)prodaja ovo malo preostale srebrnine. Danas hotel „Jugoslavija“, sutra Generalštab i poneka banja, planina, jezero, tu su još EPS i Telekom… A onda kud koji lopovi mili moji a vi preostali pojedite jedni druge. Zemljo Raspadijo zaista bolje od ovoga ne zaslužuješ.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.