Milić: Otkazala sam obezbeđenje zbog slučaja Savamala

"Konferencija za deo javnosti" Centra za evroatlantske studije u Medija centru

Ostavite komentar


  1. Zaista je naivno poverovati sto posto u ovu pricu Jelene Milic.Gradjani su stosta osetili u prethodnih dvadesetpet godina od strane Evroatlanske alijanse tako da bi bilo prosto neverovatno da je sve tako jednostavno kako gospodja Milic pokusava da predstavi.

  2. Da li pravna zastupnica tvrdime da njenoj branjenici na informativnom razgovoru nalozili da isplati 200.000 dinara na ime nematerijalne stete? Neko ovde nema veze sa pravom

  3. Verujem da je otkazala policijsko obezbedjenje jer ima svoje privatno obezbedjenje u vidu stranih tajnih sluzbi.

  4. Ova natovka poksuava da privuce paznju na sebe na najgori moguci nacin. Stvarno je jadna. Otvoreno je ptiznala da NATO podrzava proteste i sada su stvari jasne.

  5. Ova se ponosi sto je finansira Soros? Strasno! Stvari su ovde sasvim jasne. Izgleda da ni oni vise ne pokusavaju da se kriju. Izdajnici Srbije i njenih gradjana.

  6. Zaista više preterujete sa Savamalom,sigurno je da će institucije obaviti svoj posao i nadležne zaista treba pustiti da završe istragu do kraja.

  7. Sve je rečeno,ova žena je finansirana od strane fondacije Soroša i Rokfelera čiji je jedini cilj da izazivaju haos po Srbiji.Sramota.

  8. Anamarija, pa sto ova tvooj AV "zuri" u tu Evropu. Koliko ste vi botovi jadni.

  9. Ovim je samo potvrdila da iza žute patke zapravo stoje stranci i njihove domace sluge…

  10. Nema ni razloga da joj bude ugrožena bezbednost. Licima koja prete lako se udje u trag a posebno preko društvenih mreža.

  11. Toliko se puno piše o Savamali i to dug period da mi je muka.Ima toliko ozbiljnih stvari i problema a ne da li je obezbedjenje tu ili ne .

  12. Najveća opasnost za državu! Svim zakonski dozvoljenim sredstvima treba se boriti protiv nje i njenih pristalica.

  13. Slučaj Savamala biće rešen. Tužilaštvo i dalje prikuplja podatke, svi koji su krivi odgovaraće.

  14. Ne trebaju nama neprijatelji sa strane, doke je ovakvih među nama. Užas!

  15. Eto bar se zna ko je najveci cenzor kome se ne sme postaviti ni pitanje , gospodja Milic.

  16. Došli smo do dna , Vučićevi botovi i radikali , počeli da čitaju Danas .Po komentarima vidim da su sendviči sa bunikama , jer ništa nisu razumeli .SRBIJA ulazi u Nato hteo to Vučić i njegovi radikali , ili ne .Morate botovi da shvatite da ste prolazni, jer na izborima 2017 bićete prošlost .

  17. Stvarno ne mogu da verujem da ona misli da cemo mi gradjani nasesti na njenu pricu o otkazivanju drzavnog obezbedjenja. Znamo dobro da vas cuva obezbedjenje strane obavestajne sluzbe!

  18. Naravno da je otkazala drzavno obezbedjenje jer ima privatno koje je dobila od strane obavestajne sluzbe.

  19. Mislim da je svima jasno sve posle ove njene izjave da je Nato podrzao proteste.

  20. Popese se na glavu sa slucajem Sava Mala. Sad ce da peglaju o poslednjoj kuci koja stoji… i koliko vidim usporava projekat od vitalnog znacaja

  21. G.Milć je antinarodni i antidržavni elemenat i treba je uhapsiti kao stranog špijuna i plaćenika najomraženije svetske organizacije NATO, proveriti još računare i spise jer sigutno je registrivani špijun i saradnik stranih obaveštajnih službi..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.