Milićević poželeo uspeh svima koji polažu završni ispit 1foto (BETAPHOTO/SAŠA ĐORĐEVIĆ/DR)

Vršilac dužnosti ministra prosvete Đorđe Milićević poželeo je svim učenicima koji su završili osmi razred osnovne škole mnogo uspeha na predstojećem završnom ispitu – 21, 22. i 23. juna, ali i tokom daljeg školovanja.

„Tokom ova tri dana imaćete priliku da pokažete znanja koja ste stekli tokom osnovnog obrazovanja, kao i sklonosti ka određenim profesijama. Znanje koje budete pokazali na ovom ispitu biće dovoljna i sigurna osnova za upis željene srednje škole. Kao što i sami znate, odabir srednje škole jedna je od najvažnijih i najlepših odluka u životu“, navodi se u pismu koje je Milićević uputio svima koji polažu završni ispit.

On je poručio učenicima da testu pristupite bez treme i da na sva pitanja odgovaraju pažljivo, nakon što dobro promisle, jer imaju dovoljno vremena za to.

„Važno je i da proverite odgovore pre nego što predate testove. Želim vam puno uspeha tokom daljeg školovanja i da budete istrajni u postizanju najboljih obrazovnih uspeha“, dodao je Milićević.

On je izrazio zahvalnost nastavnicima, svim zaposlenima u školama, kao i roditeljima na saradnji i podršci u ovom važnom procesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari