Milion dinara za karte za nedovršen film Lazara Ristovskog

Gradsko veće Čačka kupilo 4.300 karata u pretprodaji za "Čarape kralja Petra" koji se još snima

Ostavite komentar


  1. Je l’ to onaj čuveni „mrsomud“,strastveni promoter naprednjačke „kulture“,koja nas nesrećno i tragično,ali potpuno zasluženo zadesi !?

  2. Izuzetan glumac, ali kao reditelj nula, što dokazuju njegova prilično glupava ostvarenja :“Belo odelo“ i „Beli lavovi“. Mislim da bi se učinilo dobročinstvo srpskoj kulturi, ako bi mu se zakonom zabranilo da režira i producira bilo kakvo fulmsko ostvarenje.

  3. Mrsomud koji je vazda mrsomudio u slavu svake vlasti. Ko još može da veruje njegovoj udvoričkoj „umetnosti“? Bezm*dni mrsomud.

  4. Dokle vise slaviti mitove srbije. Pa unisti nas isti.
    Kada cemo priznati istinu i ogledalo se pogledati.
    Mali smo narod skupo platio slobodu skoro potpuno unisten u WW1 dok su se svi drugi okolo svercovali i menjali gospodare kao carape srbija se 100 godina trsila i na kraju prepolovljena uz veliku nagradu imperije pobednice amerike francuske engleske avsj ta nagrada je bila pirova pobeda samo jer je tako shvacena. Nije nama trebala nagrada samo da nas ostave ns miru konacno.
    Ali.avaj jos tada se tsj srpski creme de la creme raspomamio da je neko i nesto. I racuni su ponovo stigli i 1932 i 1941 i 1995.
    Znamo da su Karadhordjevici u crno zavili Stbiju ali i pravoslavni zivalj izvan Srbije.
    Nebtrebaju nam filmovi koji slave te samoubice svog napacenog naroda. Koji su uvek na vlast dolazili sekuci glave ali bukvalno. Sta reci osim sramota strava i uzas.

  5. Nemojte ljudi tako o našem Lazi. Ima tu nešto. Ne bi džabe načelnik generalštaba srpske vojske, general pukovnik, gospodin Ljubiša Diković, iz penzije dolazio i posetio g. Ristovskog na snimanju. Ne bi Veljin Čačak tek tako kupio avansno 4300 karata za unapređenje obrazovanja čačanske dece. Mora i Lazin sin nešto da radi. Kako Radoševa familija?

  6. Ako građevinski preduzimači mogu da prodaju još neizgrađene stanove, koji uzgred budi rečeno mogu imati kojekakva opterećenja (hipoteke), posle čega kupci lako mogu ostati ili uopšte ne stići do svojih stanova, onda može pomenuti Mrsomud prodavati ulaznice za nešto što još ne postoji, ili ako i dođe do realizacije može ispasti sra.e.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.