Milivojević: Dolazak naprednjaka na vlast otvorio novu fazu

Profesorska Fakultet političkih nauka u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ne znam sta je problem sa Vranjskim novinama, koliko sam upucen za finansijski krah iste kuce je kriva losa politika samog vlasnika? Zar sada treba da pomazemo i privatne novinske kuce novcem iz budzeta?

  2. Pojavila se gomila nazovi nezavisnih medija čija je osnovna delatnost izmišljanje i stvaranje nepostojećih afera, sve pod plaštom slobode medija…

  3. Nekako je previše kukanja profesionalaca novinara i onih koji se bave medijima. Nisam očekivao da će se i prof. Milivojević utopiti u more istih.

  4. Botovi, džaba vam trud, evo neke "badže" malo jače od vašeg, traže da se valjano postupa sa medijima. Naređuju. A vaš jezik je i dalje nevaljao. Kad je neko mnogo nevaljao, onda ide batinica.

  5. Botovi jedu sendvič i s**u po internetu dok se Vučić ljubi sa Šrederom koji ih je bombardovao i dušicom Sorošem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.