Milivojević: Vučić se sprda sa javnim mnjenjem

Novi predizborni spot Srpske napredne stranke, u kome se opet pojavljuju deca, podelio javnost

Ostavite komentar


  1. Zasto da se nesprda Tak Srbija I javno mjenje dozvoljavaju to, nisam video naciju da misli da je neko I nesto , a da se plasi obicnog Vucica I vlade, najlakse je razjediniti srpski narod, pogledajte opoziciju, nisu mogli da se ujedinede I da pobede, bolje ovako svako za sebe, I onda zasto da se nesprda.

  2. Moram da priznam da nisam pogledao nijedan spot , niti bih mogao . Kad procitam o cemu se radi u tim spotovima , osecam da nemam zeludac da bih mogao da ih pogledam . Uostalom na mene ne deluju nikakvi spotovi , u smislu da bi na osnovu njih neko dobio moj glas .

    1. Pozicija = opozicija tj sva opozicija je nekada bila pozicija i pokazala sta zna i kako ume.

  3. Da li postoji spot kojim se afirmativno govori o Aleksandru Vučiću i SNS-u, koji bi odgovarao ovoj takozvanoj opoziciji, koja podseća na pijanu braću, koja ne zna ni gde je, niti gde se zaputila. Podsećaju na one „velike ljubavnike“, kojima i povetarac smeta.

    1. Nisam pristalica ni SNS-a ni ove takozvane opozicije , koja podseća na pijanu braću , međutim, ne postoji niti jedan spot koji bi uticao na mene da na osnovu njega nekoga glasam . Bar se do sada nije takav spot pojavio . Svi ovi predizborni spotovi su za mene toliko bljutavi da me teraju na povraćanje . A i vređaju me brate . Mislim da su namenjeni naivnima .

      1. Delim isto osećanje, kada su u pitanju ovi zašećereni i patetični spotovi, ali me nervira ovolika glupost i licemerje, koje produkuje ova vajna i kukavna opozicija. Oni nisu svesni da će takvim ponašanjem samo povećati procenat onih koji će glasati za A.Vučića i SNS. Mislim da bi Vučića iznenada zavoleli mnogi od ovih mrzitelja, samo kada bi im „koknuo“ po neku hiljadu evra. Doduše i to bi kratko trajalo odnosno, dok se taj novac ne spiska.

        1. Pitanje za predsednika da li se bori za našu decu sa 2-3000 dinara dečjeg dodatka.Pa malo li je čitavo jedno pakovanje pelena?!

    2. Citas,a nista nisi shvatio,sto me ne cudi.
      Ovde se ne radi o tome da li se nekome nesto svidja ili ne,ovde se radi o postovanju zakona.
      A za tebe i ostale botove,zakon je Vucic.U tome je problem.

      1. O kom se to zakonu radi? Kada vidim ove uličare kako i koliko poštuju zakone, svi ovi spotovi mi izgledaju neverovatno naivno.

      2. Pa kad je on poštovao zakon,on je zakon ,sve će nam biti gore zapamtite,ovo svet ne pamti.

    3. Problem sa ovim spotom je prisvajanje drzavnih resursa odnosno novca koji se daje za VTO. Prvo VTO pocela se koristiti u prvoj deceniji a ne od kada je SNS dosao na vlast. Drugo ovde SNS prisvaja VTO kao da je to novac SNS a ne svih gradjana Srbije. Kada clanovi SNS daju licno svoj novac za VTO onda mogu do mile volje da se reklamiraju, ovako pljackaju drzavu Srbiju.

  4. Sa psihom naroda se sprdaju Boskic i ekipa. Bavite se onima koji nista ne rade i samo narodu zadaju glavobolje svojim divljanjem.

    1. Pored hiperaktivnog vučića, izgleda da cela njegova ekipa ništa ne radi.

      1. Nista ne rade ali ce zato, kada pobede na izborima morati da trpe ponizavanje kojem ce biti izlozeni, kao Drobnjak vec vise puta ili Brnabicka kada je drzavnom tajnom proglasila ono sto je Vucic saopstio javno posle dva sata…

    2. Koje ste vi budale samo da znate, kompleksasi koji samo u ovoj jadnoj udzerici od drzave moguda rade ovo sto rade. Jadni ste i bedni toliko da ni sami niste u mogucnosti da shvatite to.

    3. Ivana, trebalo bi da zahvalite opoziciji sto postoji jer da nema njih vi biste bili potpuno nepotrebni ovoj vlasti. Taj tracak nade da ce vam partija osim sendvica jednoga dana dati i stalni posao blista u vama samo zato sto opozzicija postoji. Onoga dana kada opozicija nestane dobicete od partije cokulu u straznjicu.

  5. Svašta. Deca se pojavljuju kao u bilo kojoj drugoj reklami. To je kad se pravi problem negde gde ga nema, a samo s ciljem vladajućima da se naškodi. Nek i opozicija napravi dobru reklamu ako zna, ko joj brani.

    1. Jedno je reklama, drugo je politička kampanja. Ali dobro, nakon sendviča razlika se i ne primećuje.

  6. Na RTS nekoliko SS spotova, a iza njih poziv za SMS skupljanje pomoći narodnim kuhinjama i deci Kosova. Hvala RTS.

  7. Uvek su mnogo govorili oni što najmanje imali da kažu. Spotovi prikazuju realnu sliku Srbije.

  8. BIRODI smastra da je spot problematičan jer se ne navodi ime stranke i Vučićeva funkcija (znači pojavljuje se kao građanin) pa ne podleže zakonu o funkcionerskoj kampanji. Da je spomenut SNS onda bi tražili zabranu jer zakon to zabranjuje … Aman ljudi, kako vas nije sramota, skačete sami sebi u usta i očigledno bi vam jedino odgovaralo da Vučića strpaju u neki kontejner i odnesu u Sibir, odakle ne može nikako da se oglasi.

    1. Ljubiša!!! Pozdrav za mog brata. Tako je, to bi im odgovaralo da ga odvedu u Sibir i više ne vrate. Ali ko da ga odvede, je’l imaš ideju brate Ljubiša? Interesantno, priznam da si me iznenadio, svaka čast. Dobro ti zdravlje želim brate Ljubiša i malo češće s tim komentarima, šta si se stis’o,

    2. Ne u Sibir. Bolje u Ameriku. Uskoro ce izbori,pa da pomogne Klintonovima sa par miliona.

    3. Samo da se nadovezem na poslednju recenicu: i da ga nikad ne vrate.

  9. U tome i jeste njehova veličina:dok se razni „stručnjaci“,analitičari,čuvari morala bave analizom svakog snimljenog sekunda i svakim izgovorenim slovom Vučićevih spotova ,dotle on čovek radi kao svakog od 365 dana u godini,otvara fabrike,obilazi izgrađeno itd.Samo vi secirajte „vodu za piliće“,ha,ha…

  10. Pokusavaju da zabrane spotove SNS kao da ce time oni dobiti glasove. Jadno.

  11. Ne treba obraćati pažnju na te spotove,a kamoli komentarisati. On se obraća svojim biračima, taocima. Za pristojnu Srbiju koja ne izlazi na izbore Vučić je ispričana dosadna priča od koga se ne očekuje ništa. Za takvu Srbiju Vučić je čovek koga treba hospitalizovati, njemu je mesto u bolnici i eto tačke. Izbori će proći, pobednika znamo, postavlja se pitanje šta ćemo s onim miliončetom birača koji će bojkotovati izbore, što zbog Vučića, što zbog toga jer nemaju za koga glasati. Pozabavimo se time.

  12. Da li se Vučić to sprda i sa rekonstruisanim bolnicama, i sa izgradjenim fabrikama, zgradama, putevima, koridorima? Da li se to Vučić sprda i sa novootvorenim radnim mestima, i sa većim platama, i sa odlučnom borbom protiv Korona virusa? Osvrniti se malo oko sebe… Sprdnja i sve ono što se može tako nazvati dolazi upravo od strane onih koji blate njegov rad i zalaganje, od opozicije. Doduše, ništa novo, jer oni blate i sami sebe, međusobno, te se ništa bolje i ne može očekivati od takvih individua.

  13. Uopste ne vidim problem u snimku. Deca se oduvek snimaju u najrazlicitije svrhe i reklamiraju proizvode. Opozicija mora prestati da bude ogorcena na bolje od sebe i da potura nogu protivnicima. Kad su vec tako jaki, nek to i pokazu, a ne da reaguju na svaku glupost.

  14. A ZAŠTO se niko ne bavi pitanjem ODAKLE VUČIĆU PARE ZA SVE OVE SPOTOVE??? Dok pola Srbije gladuje!!!

  15. Na svaki bilbord , na svaki plakat doštampati istinu a ona je “ Za našu decu, ne za vašu“ Bore se oni za njihovu a ne našu decu.

    1. Koja su to „naša“ i „vaša“ deca? Zar njihova deca nisu i naša?! Vi ste izgovorili isto ono što ste mislili da misli mVučić i SNS, samo ste to drugačije formulisali.

  16. Da li je moguce da se neko trudi da neciju politicku kampanju opstruise na svakom koraku. Pa nikada se niciji spotovi nisu toliko branili i kritikovali. A opet postoji i ona u narodu Za dobrim konjem prasina se dize… izbori ce sve polazati

  17. Ajde budite fer, svako se u kampanji trudi najbolje sto moze. Gospoda koja je protiv ovih spotova i sama je svojevremeno koristila i decu i porodice, ali kad se spotovi zavrse nisu nista od toga ostvarili. Ovaj covek je imao rezultate, barem dela stoje iza njega. Da li mozemo malo objektivni da budemo

  18. Da li stvarno mislite da su kljuc reklame, pre bih rekao dela. Mozemo voleti ili ne SNS ali plodove rada imaju na svakom cosku, meni su licno putevi koje rade ogroman plus i mere podsticaja za natalitet. Jadno je da se 10 dana pre izbora samo polemise o spotovima, ajde neka svako prezentuje svoja dela pa da lepo mi kao narod podvucemo crtu 21.

  19. Gos Vučić je zaslepljen vlašću.Dozvolio je pljačku naroda,laganja i sav se predo u samovlašće.I što je najgore nebira ni sredstva da ostana na vlasti.Ne traži čoveka koji može i hoće da vodi državu bolje,nego sebe proglašava se najčistijim, najboljim i nezamenljivim.Zaslepljen vlašču nevidi koliko je samo Ministara on doveo koji su štete naneli i koje sada drži.Jer, Sam kao Predsednik države koliko je milijardi naneno šetete i danas nanosi.Car pored Premijera odredjuje ko će biti i Ministar.On je i Predsednik države i Premijer države.Totalna diktatura.Sramota.Naroda baš briga ko je na vlasti ,dali on ili neki On.Narod kaže dalje ovako nemože.Kako se obraća kada kaže ne starije gospodje i gopoda,nego Bake i Deke i Naša deca i sl.Otrcane fraze,uličarske poruke.Koliko samo afera u Vladi kod ministara i svi novinari izdajnici,fašisti isl. što to pišu.
    Ne može ni Krava da da toliko mleka,koliko jedna nesposobna muzilja može da popije i ostalo što nepopije prosope.Da je Tito živ,a nismo ga ,,voleli,, mnogi ne bi išli danas pred Izbore,nego pred streljački vod ili neko susedno ostrvo,kao što je Rab,pa ako treba i Krk,jer Goli Otok bi bio mali

  20. Bake ,Deke malo za reklamu i sada decu,čiji roditelji po 500 eur plaćaju da im se deca upišu u jasle ili obdaništa.Dobro ,još se tarifa nije povećala.
    To je istina,teška sramota.Vrhunac Korupicije za vreme vladavine ovog Predsednika.Roditelji to nesmu da kažu.To je istina.Upis dece u jaslice i obdaništa ,moraš podmititi 500 eur.Jer,ima to neka budala koja hoće to da pobije da to nije istina.To zavisi od opštine,,jer tarife su različite.

  21. ZA NAŠU DECU I decu koristiti u propgandne političke prlkave,poslove i tako se nadmetati.Koliko roditelji plaćaju upis dece u obdanište,koliko ekskurzije,rekreativnu nastavu,zimovanja,letovanja sa divljim vaspitačkim nadzorom.Koliko se deca u ekonomske svrhe korsite,svakom roditelju je jasno.Ali da se i u politici deca koriste gos Vučić je rekorder.On za mene ili nas koji drukcije mislimo je samo gos Vučić,a predsednik države -Nikada.To Moj ili naš Predsednik nikada nebi dozvolio.Uostaom to ni Kralj Aleksanadr kada je preko milion i dvesta hiljada hektara oduzeo zemlje u Kraljevini Jugoslavije posle Prvog sv rata bogatima i da bi ostao na vlasti,sa takvim paraloma se nije služio

    1. Nisam ni slutio koliki broj Vučićevih obožavalaca čita Danas. Bravo za Danas! Dobro je, neki od komentatora imaju šansu da se čitajući i opismene.

  22. Tipičan primer Šahovskog Pacera. Kada je tražio Vlast i dobio Vlast,nikome nije bilo jasno da On nema svoje ljude da vodi tu Vlast,već uzeo Žute.Svo vreme pljuvo na Žute i sada ih pljuje odakle mu tolika pljuvačka .A sada te iste Žute postavio na vlast.Prvi mu na listi Žuti Nedimović i ispadne da je On još i najbolji.Pa koji su njegovi.Sa kojima je osvojio Vlast.Po Loklanim samoupravama ,pa to je plač majke božije.I nesporno pljačkom naroda,pod paralom Žuti opljačkali dalje pljačka ,a njih doveo na vlast i dalje neistinu govori.Pismenom to ništa nije jasno.Jedino je to RTS jasno.RTS zna da ima novaca koliko mu treba,i radi po naredbi .Ostali što drukčije pišu.E to su izdajice i narodni neprijatelji.Ti što drukčije pišu,misle da se Vo mora vezati u štalu,a neznaju da se Vo veže gde ,,gazda,, kaže.

  23. Previše reči u tekstu za jedan zaključak: Milivojevići u raznim pojavnim oblicima (BIRODI, UGP) bi da zabrane postojanje Vučića, čak ni kao politički fikus. Sramna uporedba sa Hitlerom. Osporava mu se bilo kakvo pravo da bude političar, što on i jeste. Hteli oni to ili ne, uloga Predsednika Republike je ustavna kategorija i ne radi o sistemu „uključi-isključi“ kada kome odgovara.

  24. U izbornoj trci, svako se trudi na svoj nacin predstaviti sebe i program koji donosi, nista drugacije nije ni u nekoj drugoj zemlji, niti na nekim drugim izborima.

  25. Da, oprečne reakcije, baba i deda sa unucima, a Tadićev spot od pre godina, sa decom je onima koji se sada bune, bio je ok.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.