Milivojević: Vučić treba da se zahvali listu Danas

Politički analitičar o ponovnom komentarisanju naslovne strane našeg lista od strane predsednika Srbije na televiziji Pink u Hit tvitu

Ostavite komentar


  1. Vučić nikad u životu nije pričao o nečemu što ga pogađa a sa nije spinovao ili lagao. I nikad ga nije bilo sram što su njegovi navodi i optužbe očigledna laž. Kada vidi da se otkrivaju nove i nove afere on prelazi na temu izdajnika, tajkuna, stranih placenika, državnog udara, atentata…

  2. Ja zaista ne znam da li je uopšte više potrebno komentarisati bilo šta što Vučić kaže?! Pa verujem da se on ni sam sa sobom ne može da dogovori kad stoji pred ogledalom. Toliko je ogrezao u lažima i manipulacijama da je potpuno izgubio sebe. Čoveku je ličnost u potpunom kolapsu i raspadu. Sve što kaže to je da uvredi i isprovocira. Ničega zdravog, normalnog i razumskog nema u njegovim izjavama. Sve je destrukcija i zloća. Ali, dobro je da se pojavio. Da Srbija nauči jednom i zauvek da napravi čvrst sistem kojim će sprečavati psihopate da dolaze na vlast i da zloupotrebljavaju svoju moć nad onima koji su ih izabrali i poverovali u njihove lepe reči. Aleksandar Vučić. Posle njega Srbija više nikada neće biti ista. Sa njim i njegovim padom (demokratskim putem on neće otići, nažalost) se i definitivno završavaju devedesete.

  3. Tajkunski mediji su, po deficiji, mediji koji od vlasti izvlače materijalne koristi. A koji su to mediji to se vidi po njihovim člancima, komentarima i podršci vlasti.

  4. Tebi OCIGLEDNO SABANE NISTA NIJE JASNO. Obidji malo psihologa brinem se za tebe. Pa onda pisi „sta ti nije jasno“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.