Milomir Marić za Danas: Zahvajujem se Tviteru na pohvalama

Glavni urednik i voditelj TV Happy povodom odluke kompanije Tviter da i ovu televiziju označi kao medij koji sarađuje sa Vladom Srbije

Ostavite komentar


  1. Pravo u metu.Bravo za Marica.Evo stavite sve nas koji ne mislimo kao Vi na listu za odstrel.Po cemu neki mogu da pisu protiv vlasti,a ovi drugi ne mogu da pisu u korist vlasti.Cudna Vam je ta demokratija.

  2. Nekad sam yzivala citajyci vase clanke u Dugi i uvek sam mislila da cete vi razmisljati svojom glavom a prodali ste se za lagodan zivot.Sedite po ceo dan na Hepiju i sve ono sto vam je pre bilo mrsko sad vam odgovara.Uzivajte

  3. Bravo, Mariću!Sjajan odgovor! Samo su oni koji tužakaju i pišu optužujuće dopise protiv svoje države Amerima i EU, pravi demokratski mediji! Nismo ni znali da je demokratija tužakanje i pljuvanje…A posebno što ti isti jedino validni i pravi mediji porez plaćaju u stranim državama, pa su im i vlasnici vrlo tajanstveni, neki iz senke…

  4. Za razliku od onih televizija koje rade za vladu USA,hepi saradjuje sa vladom Srbije. Šta ima Twitter da se bavi ovom temom. Ovo je mešanje u unutrašnje stvari jedne zemlje. Klasični licemeri. Twitter je običan ekponent spoljne politike SAD.

  5. Na kojoj je listi Danas??? Ili vi niste ni na jednom listi posto vas ni ne smatraju novinarima. Koju stranu vladu vi podrzavate??? Daleko da sam Vucicev simpatizer ali u Srbiji ne postoji objektivno novinarstvo.

  6. Kakva je, takva je. To je NASA srpska vlada. Strane blade, USA, ingleska, njemacka imaju u svakoj zemlji svoje medijske agente, koji rare svoj posao.

  7. I posle će da priča istu priču kao i kad je Sloba pao. Ma ja sam se segacio sa Mirom Marković i objavljivanjem njenog dnevnika u Dugi. Tako će pričati, a već uveliko i priča o tome kako je Vučić lud. Slično je bilo i sa Mitrovićem i njegovim čuvenim pismima, čas Dos-u, pa kad je Dos osvojio vlast onda je pljuvao crvenu vešticu, pa onda opet za 180 kad ovi fasisti dodjose i tako u krug. Bio bi red da sledeći put odgovaraju za širenje mrznje i za laži kojima se služe poslednjih 30 godina.

  8. Marića treba razumeti i njegov humor :on indirektno kaže da mu,naravno,nije bitno za neki Twiter,ali je bitno da vam je rekao koliko ste vi bitni na srpskom medijskom nebu.

  9. Znacajna televizija… kao lanjski sneg ili rosa u podne… sve nezaboravni sadrzaji poput parova.. Maric, klasican primer tranzicije.

  10. Ako je tviter,društvena mreža pod kontrolom američkih struktura,taj koji glumi cenzora i određuje koji mediji su podobni, onda hvala na njihovoj “ demokratiji“…S druge strane tu oznaku ne nose najznačajniji mediji u Americi, Britaniji, Nemačkoj, Śvajcarskoj itd.koji su inače eksponenti politike svojih država i vlasti.Simptomatično je da su te oznake prilepili i ruskim i kineskim medijima, a spremaju se da to prilepe i Mađarima…Njihova cenzura neće nikog okrenuti i naterati da čita i sluša laži sa medija koji su pod njihovom upravom, a znamo koji su, jer su osvedočeno i dokazano lažljivi i nepouzdani i koriste se uveliko u kampanji specijalnog rata protiv Srbije, koji se uveliko rasplansao…U pravu je čovek, hvala Tviteru…Jer, sad se čuje-sad se zna…

  11. ako je doslo do toga da se zatvaraju Twitter nalozi zbog toga sto neko simpatise poteze koje preduzima vlada. ja se prijavljujem firmi Twitter da zatvore ili obrisu moj nalog kao da nikad nije postojao jer se meni dopada mnogo toga sta i kako radi ova vlada i predsednik drzave. ujedno cu se zahvaliti kompaniji Twitter za svo vreme koje sam bio član

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 9

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.