Milorad Golijan: Pravoslavni sveštenik u muslimanskim molitvama

Ostavite komentar

  1. Jedino svetlo u tunelu odnarodjene spc oce milorade samo
    napred i nema predaje

  2. Slava i hvala Gospodu Bogu da u našem narodu ima takvih ljudi.Veliki sam poštovalac počivšeg uvaženog i mnogo poštovanog Vladete Jerotića i njegovih stavova misli i tumačenja naše zamućene i zbunjujuće stvarnosti.Nemam moć niti sposobnosti pa ni „vremena“?, da bilo šta promenim ili pokušam da poradim ali dok mi Gospod ostavi bistru glavu nastojaću da imam mišljenje i da unučićima ponešto kažem.Hvala i ostajte dosledni jer nemate mnogo da izgubite a o koristi odlučuje neko drugi.

  3. Prota golijanin je mucenik za zivota i zivi svetac a neki srbi sto ga mrze su slijepi kod sopstvenih ociju.

    1. Veliki,veliki covek,i srecan sam i zahvalan Bogu sto mi je dao cast i da ga upoznam. Jel zna neko gde je Prota Golijan danas

  4. Тек ове 2022. године сам упознала преко јутуба речи Оца Милорада. Не могу исказати колико сам срећна и овим путем желим да да поздравим проту, а Данасу хвала на овом чланку.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.