Milorad Golijan: Pravoslavni sveštenik u muslimanskim molitvama

Ostavite komentar

  1. Jedino svetlo u tunelu odnarodjene spc oce milorade samo
    napred i nema predaje

  2. Slava i hvala Gospodu Bogu da u našem narodu ima takvih ljudi.Veliki sam poštovalac počivšeg uvaženog i mnogo poštovanog Vladete Jerotića i njegovih stavova misli i tumačenja naše zamućene i zbunjujuće stvarnosti.Nemam moć niti sposobnosti pa ni „vremena“?, da bilo šta promenim ili pokušam da poradim ali dok mi Gospod ostavi bistru glavu nastojaću da imam mišljenje i da unučićima ponešto kažem.Hvala i ostajte dosledni jer nemate mnogo da izgubite a o koristi odlučuje neko drugi.

  3. Prota golijanin je mucenik za zivota i zivi svetac a neki srbi sto ga mrze su slijepi kod sopstvenih ociju.

    1. Veliki,veliki covek,i srecan sam i zahvalan Bogu sto mi je dao cast i da ga upoznam. Jel zna neko gde je Prota Golijan danas

  4. Тек ове 2022. године сам упознала преко јутуба речи Оца Милорада. Не могу исказати колико сам срећна и овим путем желим да да поздравим проту, а Данасу хвала на овом чланку.

Ostavite komentar

Društvo

Otvoren 48. Međunarodni sajam pčelarstva 10

Otvoren 48. Međunarodni sajam pčelarstva

Zamenica gradonačelnika Beograda Vesna Vidović otvorila je danas 48. Međunarodni sajam pčelarstva, koji se pod pokroviteljstvom Gradske skupštine održava u parku Tašmajdan, objavio je danas Beoinfo.

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.