Milorad Vučelić: Levičar na visokoj nozi

Ostavite komentar


  1. Kao u šahu – služba vuče svoje figure gde god se ukaže potreba a da sve ostane pod kontolom.

  2. Sjahao jedan majstor ratne propagande da bi uzjahao još veći i moćniji. Večernje novosti kao propagandni bilten nacionalista, šovinista, teoretičara zavera ("to nam rade zato što smo Srbi"), konzervativaca i lažnih moralista su dobile baš ono što im treba. Našla krpa zakrpu.

  3. Šta je u tome ružno što je drug Vučela slao svoju kćer na školovanje u najskupljoj školi u Švajcerskoj. Pa i drug Kim Dzong IL je tamo slao svog sina druga Kim Dzong Una , sadašnjeg predsednika Narodne Republike Severne Koreje .

  4. To levicar??!!! To je politicarski kameleon koji je zbog svojih licnih interesa unistavao levicu, sve ono sto je levica kroz istoriju uspela da ostvari za interesa radnika i seljaka, bio zagovornik ratnohuskacke politike koja je bila u interesu tajkuna i ratnog profiterstva a protiv interesa obicnog coveka. Fuj!!!

  5. Vucelicevo levicarenje praktikuje i sicilijanska mafija. I ona ima socijalni program za sirotinju ali ni ona nema moral.

  6. Osnvna osobina ovakvih ljudi je bezosećajnost za sve i svakog, osim za sebe. Perfidniji lik i od "Šojića".

  7. Covek svih vlasti i na sve spreman.Levicar koji najvise voli svoj novcanik.Radi njega ce sve uraditi.

  8. Levicar-desnicar su ideje, ali kod nasih politicara jedina ideja je kako da napunim svoj dzep. Nakon ovog lika ne bi bilo lose da nam opisete Cedu Jovanovica, Vuka Draskovica, Borisa Tadica, Dinkica…

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 6

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.