Milović: Radna grupa MUP-a imala saznanja o kriminalnim vezama Lončara, nije preduzela ništa

Ostavite komentar


  1. U svakoj normalnom državi takav čovek morao bi odma da ode sa mesta ministra,a pošto mi nismo neka nam je bog u pomoć sa takvim likovima .

    1. Niste u pravu gospodine Lav, takav čovek nije smeo da bude pistavljen na tako visokoj poziciji s obzirom na njegovu sumjivu prošlist, pa ne bi dolazilo u pitanju da li treba da ode sa te funkcije. ALI pošto mi nemamo pravnu državu sve je moguće, ljudi sa sumljivim diplomama i sa sumljivom prošlišću zauzimaju visoke pozicije.U normalnoj državi to se ne bi ni slučajno smelo. Ali AV postavlja takve ljude da može njima da manipuliše i oni njemu odani.

      1. Takav covek je , postavljen za ministra , kao nagrada za nekakve , odradjene poslove . Ima on Vucica u , saci .

  2. Gospodine Miloviću,mnogo pričate i izigravate savesnog građanina.Da ste stvarno takvi svakako bi ste lično podneli krivične prijave još onomad, a ne bi ste se sada pravdali da je to bio posao nakih nadležnih ustanova.Izuzetno ste savesni ali …..to pričajte nekome drugome,narod sve vidi i pita vas,što niste rskrinkale kriminalce kada ste to mogli,jel vam neko pretio,jeste li se bojali za glavu,stolicu,platu….kažite javno,podnesite sada prijavu,možda nije kasno…

    1. Koliko ti dečko ne poznaješ Zakon i nadležnosti, to nije normalno. Najvažnije je da je tvoj ministar Dr. Saliva imao sva saznanja ali se i on pravio blesav. U normalnoj zemlji bi zbog ovog slučaja pala cela Vlada, a neko bi zaglavio i robiju.

    2. Drzavni tuzilac pokrece optuznicu na osnovu dokaza koje dobije od Policije. Tako svuda u svim drzavama funkcionise. Nije to privatna stvar pa da policijski sluzbenik podize tuzbu. Ne moze on da vodi privatnu istragu.

        1. Da li ce ikada u ovoj zemlji granuti sunce?
          Ili ce se samo Šanticevi stigovi cuti sirom sveta u trenucima nostalgije???

        2. Da li ce ikada u ovoj zemlji granuti sunce?
          Ili ce se samo Šanticevi stihovi cuti sirom sveta u trenucima nostalgije???

      1. Nece moci ove noci, samo oni sa tonom „putera“ na glavi, i mogucnoscu da odlete u mardelju na duzi period mogu da budu na ministarskim mestima. Ni Zlatousti nije blesav da drzi u svojoj ergeli neke koje ne moze da drzi cvrsto u saci

    3. G-din Bota, Milović je sa radom Lončara pismeno obavestio Ministra policije Dr. Stefanovića. Mislim da je učinio sve što je mogao.

    4. Bolje da ćutiš nego što lupetaš gluposti neznalico. U radu policije postoji određena rutina i nje se policija mora pridržavati. Milović nikako nije mogao podnositi prijavu protiv Lončara ali je svoj posao uradio i obavestio nadležne kojima je na čelu Nebojša iz Beograda koji zapravo nije uradio ono što je po tom pitanju u skladu sa rutinom morao da uradi. Sad se pravi pametan i obmanjuje javnost.

    5. Nisi ti djabe B o t a. Gospodin Milović je jedan od čestitijih ljudi. U njegovu reč nikad ne sumnjaj.

  3. U razvijenoj drzavi bi na ovakve optuzbe svaki ministar dao OSTAVKU odmah. Strasno sta je Srbija postala.

  4. i ni jednom ga nije uhapsio, ili organizovao „informativni“ razgovor? Ko li mu je dojavio da ga ne dira, cik neka kaze ako sme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.