Ministar Basta u poseti Lasti: Lasta je veliki potencijal za budućeg investitora i ulagače 1Foto: Ministarstvo privrede

Ministar privrede Rade Basta danas je obišao Lastin Autocentar i imao radni sastanak sa rukovodstvom Saobraćajnog preduzeća Lasta u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo.

Tom prilokom razgovarali su o dosadašnjem načinu poslovanja SP Lasta, kao i o nalaženju zajedničkog rešenja za budući poslovni model, kako bi Lasta sačuvala i unapredila svoju prevozničku uslugu.

“Lasta je veliki potencijal za budućeg investitora i ulagače. Sa dugom tradicijom od 75 godina, Lasta je brend koja ima dobre kadrove i važno je da zajedno nađemo poslovni model i sačuvamo radna mesta. Kada sam video sa kakvom predanošću i pažnjom zaposleni održavaju Lastine pogone, uverio sam se da radnici Lastu doživljavaju kao svoju kuću“ izjavio je Basta.

Na kraju  radne posete ministra Baste, generalni direktor SP Lasta Vladan Sekulić u ime preduzeća zahvalio se ministru.

Sastanku su prisustvovali Saša Milićević predsednik Nadzornog odbora SP Lasta, Vladan Sekulić generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora direktora SP Lasta, zatim članovi Izvršnog odbora direktora: Ivana Pavić-finansijski direktor, Miloš Selaković – direktor za pravne poslove, Rade Vidosavljević – direktor za tehničke poslove, Mladen Lazarević – direktor za saobraćaj, kao i predsednici dva reprezentativna sindikata Nebojša Mirović iz Samostalnog sindikata i Dejan Spasojević iz Nezavisnog sindikata SP Lasta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari