„Telekom posluje po zakonu, u godinama vaše vlasti bio je vreća za udaranje SBB-a“: Ministar informisanja reagovao povodom navoda opozicije

Ostavite komentar


  1. Uglavnom neistine o prošlosti, a laži o sadašnjosti. Ipak, ove radikalske marionete ne shvataju, da je većina građana prelomila, a to je, da ova vlast samo obećava, bogate se na račun osiromašene većine, i da su nesposobni da od Srbije načine demokratsko, prosperitetno i mirno društvo u kome neće vladati kriminalci.

  2. auuu mihajlo, postaješ sve gori … a najgore je što i sam znaš da služiš retarda !!

  3. Mislite na onaj crni period kad su na vlasti bili – S. Mali, G. Vesic, A. Sapic, J. Trivan, R. Ljajic, I. Dacic, Krkobabici, V. Draskovic, P. Petkovic, M. Jovanov, D. Bujosevic, T. Miscevic, Ana Hrustanovic?
    Ne ponovilo se!

  4. Nakon izbora za ministra, činilo se da je ova osoba vrlo pristojna. Na žalost, virus vlasti vrlo brzo zarazi sve delove tela, a takođe i moral, pa ove izjave nisu nikakvo iznenađenje.

  5. Jos jedan koji lupa ili mu je nalozeno da lupa i prica neistine kada je SBB u pitanju.Navedeni nazovi ministar bi trebao da gleda televizije N1 i Nova da bi shvatio sta su profesionalne televizije .Podrska SBBeu i televizijama N1 i Nova od nas koji pametno razmisljamo uz napomenu da ne obracaju paznju na prodane zbog funkcija i udobnih fotelja i nastave sa profesionalnim radom.Mogu da obmanjuju nepismene neobrazovane i neobavestene ali nemogu nas.Boricemo se za uredjenu pravnu drzavu Srbiju.

  6. Ministre, želite TV duel na ovu temu? Podaci će biti u redakciji Danas. Ex zaposleni Telekom Srbija. Ukoliko prihvatite TV duel ponesite i podatke koliko je inženjera napustilo firmu od 2012 do danas.

  7. Kako Vucic deli funkcije ministara posto uskoro nece imati izbora ja se nadam da ce i moja baba Miladinka doci na red da postane ministarka.Kako kaze zasto ne bi jer je naucila da lazucka,naucila je da varucka naucice i da kraducka.Zar nisam idealna kandidatkinja za ministarku
    Ostavila mi je pitanje.

  8. sve se polaća sve se vraća, batina ima dva kraja, ipak je telekom telekom , mnogo su bolji nego sbb

Ostavite komentar


Društvo

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola 8

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa generalnim sekretarom Interpola Jirgenom Štokom, koji je predočio da je Srbija u ovoj međunarodnoj policijskoj organizaciji prepoznata kao lider u saradnji i dobar primer po svim elementima rada Interpola, saopšteno je resornog ministarstva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.