Ministar kulture Kosova: Četrnaest činjenica da SPC na Kosovu nije ugrožena

Ostavite komentar


  1. Jeftini albanski agit-prop pamflet, primetan je uticaj Sigurimi „skole“.

  2. Hvale se brojem hramova koje obnavljaju od evropskih para pošto su ih prethodno popalili… Dokaz tolerancije bi dakle bio duplo jači da su spalili duplo više?

    Policija mora danonoćno da štiti 200 hramova, kažu da je to još jedan dokaz tolerancije?

    Tvrdnja da je liturgije u hramu „poilitički događaj“ i pritisak na sud, dok je rulja ispred vrata i oko hrama je još jedan dokaz tolerancije, a besmislena tužba namerena da zakonito upisanu imovinu otme od vlasnika – crkve, tako pravna država štiti crkvu?

    Nabrajanje zakona koji se ne poštuju, jer na primer imovina se ne vraća ni po sudskim presudama, to je dokaz tolerancije? Pa daj onda donesite još neki zakon koji nećete da poštujete, da bude još više tolerancije.

    Mislim da ova gospođa treba da pokuša da se bavi svojim poslom a da propagandu ostavi nekom drugom ministarstvu…napr, „Ministarstvu za silovanje istine“ pri britanskoj ambasadi?

  3. Kad se nebismo neistinom hvalili istina je uvek nekako drugacija. Mogu mediji da sminkaju ali istinu znaju samo srbi koji tamo idu na verske obrede. Pitajte njih?

  4. Srbi su srusili tokom 90-ih preko 4000 dzamija i katolickih crkava samo u BiH, bez da ih sada i pomenu! Otkud im pravo da usta otvaraju sta drugi rade sa verskim objektima? Beda od morala i junastva!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.