Ministar Šarčević naložio izbor novog Saveta

Novi Savet Univerziteta u Kragujevcu treba da izabere v.d. rektora

Ostavite komentar


  1. Isto ovo se dešavalo i na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu. Na kraju je pobedla politika. Sada je Škola u minusu. Svi ćute, jer je direktorica zaposlila ćerku pokrajinskog sekretara za nauku.

  2. Ako se u izbor ne bude mesao penzioner Branislav Jeremic, mada se nalegao na Masincu i rovari kao podpredsednik necega i kao „najveci AV i Sarcevicev prijatelj“, sto on tvrdi po Kragujevcu onda mozda bude sanse da pocne ozdravljenje kg univerziteta. Medjutim mislim da ljudi sa Masinca nemaju snage da ga odatle oteraju, i proces truljenja i raspada univerziteta ce se jos i ubrzati.

  3. Klasicne promene ponasanja i glumatanje Nebojse Arsenijevica. Granicne manifestacije koje su sada u domenu patetike. Izbori za nov savet su okoncani. U novom Savetu imace minimalnu podrsku Medicine, ftn Cacak i to je tp. Cim su slobodni izbori pada njegova arhitektura ne slobode i pririska. Uglavnom sledece nedelje se bira novi rektor, njegovi prestupi ponistavaju kao i doktorat juniora. Posle svega ide mukotrpno ciscenje od zla i nesrece koju je posejao. Uni Kragujevac se nada da ce Arsenijevic i krivicno odgovarati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.