nastavlja se potraga za nestalim mladicem iz Splita Matejom Perišomfoto FoNet

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem programu TV Pink-a istakao je da je Ministarstvu unutrašnjih poslova i te kako stalo da se pronađe nestali mladić iz Splita i da MUP Srbije neće stati sa potragom, dok se god konačna istina ne sazna.

„Juče smo, pomoćnik direktora policije Veselin Milić i ja, primili visoku delegaciju hrvatskog MUP-a i razgovarali, razmenili informacije i radimo dalje. Ja se nadam da su naše kolege iz Hrvatske zadovoljne našim istragom, uostalom kad se budemo ponovo videli, oni će nam reći. Nema nikoga kome je više u interesu, naravno osim porodice, da dođe do istine od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije“,  rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

„Mi i danas pretražujemo reku Savu i deo dunavskog akvatorija, iako je prošlo puno vremena, nećemo stati dok ne pronađemo nešto. Sve obale se pretražuju. Kad god dobijemo bilo kakvu ili polu ili neproverenu informaciju mi proveravamo. Beograd je siguran grad. U Beogradu se takve stvari ne dešavaju, u ovom gradu niko ne napada nikoga zbog nacije ili zato što je gost grada. Mi hoćemo da potvrdimo da je Beograd bezbedan grad, ali mi bismo to uradili bez obzira da li je državljanin naš ili strani“, istakao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari