Ministarka: Borba protiv organizovanog kriminala očigledno počela da smeta vođama klanova 1Foto: BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIĆ/MO

Ministarka pravde Srbije Maja Popović ocenila je danas da je „odlučnost i nepokolebljivost u borbi protiv mafije i organizovanog kriminala“ očigledno počela da smeta vođama kriminalnih klanova, nakon navoda da ogranizovana kriminalna grupa sprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Država i njeni organi su na istom zadatku i iz tih razloga, kao ministar pravde, pružam apsolutnu podršku predsedniku Aleksandaru Vučiću u borbi protiv svih vidova organizovanog kriminala“, navela je Popovićeva u saopštenju.

Potpredsednice Vlade Srbije Zorana Mihajlović i Maja Gojković, kao i ministar bez portfelja Nenad Popović izrazili su ranije danas zabrinutost zbog tih navoda i istakli da veruju da će državni organi učiniti sve da ga zaštite.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je u petak da su od Evropske policijske službe (Evropol) dobili informacije o postojanju kriminalne grupe koja za cilj ima atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari