Ministarka pravde posetila Ratka Mladića

Ostavite komentar


  1. Gospodja ministarka je slabo informisana. Ratni zlocinci odn "heroji" poput R.Mladica se ne pustaju na nikakvo "privremeno odsustvo"..
    Postoje zatvorske bolnice za sve one koje nocu proganjaju nevino ubijene zrtve. .

  2. Mi kao nismo vodili rat u BiH a ovaj primao platu i penziju od nas, naša vojska ga skrival, kod nas uhvacen, mi ga isporucili, nasi lekari ga lece i nasa ministarka ga posecuje. Elem

  3. VESELIN MARKOVIĆ O VUČIĆU "Kada neko ima prošlost kao on, onda mu preostaje samo da priča o budućnosti, zar ne? Zapravo, ne može se graditi budućnost ako se ne ogradimo od nedavne prošlosti. Ako ljudi falsifikuju prošlost i tvrde kako je uvek kriv neko drugi, ako masovne ubice proglašavaju za heroje i tome uče decu, ako se pretvaraju da se na ovim prostorima tokom devedesetih dogodilo samo jedno bombardovanje, ako se, ukratko, ne suoče pošteno sa prošlošću, raskrste s njom i imenuju krivce, onda će se ona vratiti u nekom sličnom obliku. Upravo se to i dešava."

  4. Ta ministarka je predstavnik naroda, a posecuje coveka od cijih je bombi u Sarajevu poginulo 11,000 ljudi, civila, žena i dece, coveka koji je u Srebrenici počinio genocid, u Bihaču napravio pokolj i koji je širom Bosne otvarao koncentracione logore. Posecujuci tog zlocinca, pitam se koliko ona vrši volju naroda?

  5. Kao neko ko je rodjen u Sarajevu i imao 10 godina kad je poceo rat, ministarka je trebala da ode samo da mu pljune u lice, ali za to treba kriticko misljenje i moralni standard pristojnog coveka.

  6. Cela planeta se zgražala i još se zgraža kad čuje šta je radio taj zločinac, a ministarka ga ipak posecuje? Šta osuđeni zločinac treba da uradi da bi ministarka odbila da se susretne s njim? Da napravi još jedan genocid??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.