Ministarka pravde: Privođenje antivaksera u skladu sa zakonom

Ostavite komentar


  1. Ne hapsite kriminalce, lopove, ubice, pedofile. Oni su elita u Srbiji, a mnogi i na funkciji. Ali se bojite slobode misljenja? To vam je najveca rana! Boli vas! Ako, bice jos gore. Slobodu nikad niko ubio nije!

    1. Srbija se danas uglavnom i sastoji od antivaxera, kriminalaca, ubica, fanatika, pedofila, lopova i nekolicine sluđenih ljudi na antidepresivima i tabletama za smirenje.

  2. Pretresaju ljudima stan zbog širenja straha kao antivakceri. To je čudno. Zašto su im pretresali stan. Dobro je da su se branili tada, jer moguće da je bio plan da im u stan podmetnu drogu ili neko oružje. Ako je samo u pitanju njihova odgovornost što su širili strah u vezi vakcinacija i uopšte u vezi korone onda nikakav razlog nije postojao da se pretresa njihov stan. Čudi me da ministarka pravde kaze da je to po zakonu.

    1. To je sitna riba jer se pecaju mediji i portali koji šire strah i paniku sa suludim komentarima.
      Za sada se jedino nudi da postane „politički“ Đorđe „vlash“ Vuikadinović sa NSPM.rs obzirom da ga posle kolicije sa Dverima kao desničar i DSS kao sadašnji Vučićevac sa poslaničkom grupom Jeremićeve Rašković-Ivić
      niko ne prihvata ni kao propalog analitičara i „političara“ pa ceo dan pokušva da objavi što više antivakserskih komentara. Pitanje je koliko ih je sam Vukadinović sa Tanasićžem napisao

  3. spremte se spremte za kralja i otadjbinu ,crne trojke su spas srbije

  4. Врховни командант је нови Николаје…. и Милошевић је мислио да јачи од света па… шта би с њим..његовом породицом. Колико мораш зла нанети свом народу да завршиш у свом дворишту. Живела Србија!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.