Ministarke Kisić i Popović došle na sednicu Saveta roditelja u „Ribnikaru“

Ostavite komentar


  1. Zahtev roditelja iz stradalog odeljenja je potpuno razuman. Da je direktorka škole iole moralna osoba takav zahtev ne bi ni postojao ali kartel jede sistam obrazovanja. Kartel hoće da zataška zlo kao da se ništa nije desilo inače ove dve starlete ne bi videle školu jer to nije njihov resor. Nadam se da roditelji neće posustati.

  2. Da li je ove nesto sramota,da li se srame nekih svojih postupaka? kisic i popovic da rese problem? pa njima je bitnije kako su se obukle danas,koja skuplju torbicu ili cipele nosi,gde ce sa prijateljima na rucak popodne…tiranine nemoj da se igras sa boli i zivcima ovog naroda,roditelja te dece.isterajte tu b..ru iz skole,da ne budem vulgarniji,od njih Vam nista dobro ne dolazi,resenja sa njima nema,nemaju oni kapacitet za to.Za sve se tiranin pita to su mu sluge,podanici,ali i njemu ce doci kraj uskoro.

  3. Za nedolicno ponasanje dece jedini krivci su roditelji. Sve to nose od kuce zajedno sa roditeljima rasturaju drogu i sve te devijacije treba da rese prosvetni radnici. Malo ste se presli

  4. Nimalo nije lako naći rešenje koje će biti najbolje za decu, a da zadovolji sve roditelje, jer ni njihov stav nije jedinstven. Možemo toj deci zaključiti sve petice i okončati školsku godinu, ali će oni biti uskraćeni za znanje. Šta sledeće godine, šta sledećih godina?

  5. A šta su roditelji radilu od početka upisa svoje dece u prestižnu školu? Ili sve prepustili nastavničkom kadru a oni jurili karijeru i sa decom preko Androida rešavali poteškoće?!

  6. Ama ljudi ovde je zamena teza…kako neko drugi moze biti kriv za vaspitanje,,,MOGA DETETA,,,pogledaj te ustini u oci….dragi roditelji…

  7. Predlog da se školska godina završi odmah nije dobar za decu bar iz dva razloga. Deca će lakše preboleti traumu ako se druže sa drugarima iz škole, a upitno je kako bi nadoknadili izgubljeno gradivo.

  8. Da li su ministarke bile ispred škole da zapale sveće za stradalu decu?

  9. Snezana@
    Mi palimo sveće za nase voljene koji odoše zbog izjave Kisicke Lapsusa o SIGURNOJ EPIDEMIOLOSKOJ SITUACIJI U KORIST IZBORA.
    UZAS I PONIZENJE RODITELJA I ZRTAVA.
    Ko stiti Kisicku od odgovornosti?.
    Zasto se cuti o poslovima brace Kisic I Brnabic?.
    Uskoro ćemo paliti sveće i za ZIVU decu u Srbiji, sa molitvama da bezbedno i zdravo ju NAPUSTE!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.