Ministarstvo ne čuje glas novopazarskih doktora

Doktorka Lejla Ćeranić, infektološkinja, govori za Danas o zahtevu svojih kolega

Ostavite komentar


  1. POSTOVA I DOSTOJANSTVENA DOKTORKO,
    JUCE SE. SASTAO “ predstavnik sindikata UPK“.
    SRAMAN I PONIZAVAJUCI JE DOGOVOR BEZ DOGOVORA.
    ISTRAJTE U VASIM ZAHTEVIMA, I DIGNI TE GLAS PROTIV “ predstavnika „UPK.
    UZ VAS SMO!

  2. Lekari iz Novog Pazara, lekari sa VMA, napadi na univerzitetske profesore (prof.Danicu Popović, i ne smo na nju). Dokle? Šta čeka DRUGA SRBIJA? Šta čekamo,bolje rečeno.

    1. Druga Srbija je ili napustila zemlju ili je umorna i razocarana posle svih borbi i „izdaja “ svih onih koji su nas predstavljali . Da bi se ponovo pokrenuli potrebni su predvodnici koji bi zaista menjeli sistem. I da ustanemo sta bi bilo . neko mora da bude na vlasti. Ista sorta se kod nas vrti . Svi posteni dok ne zavladaju. Svi ce prethodne u zatvor zbog krađe. Svi ce da ucine pravni sistem nezavisnim. Hoce , ali malo sutra. Svi bi oni u zatvor tada. Bez stvarno postenog vođe nema nama spasa. A dok se on pojavi , do tada od Srbije ne osta ništa

      1. Verujem da ipak ima finog i pametnog sveta i da će se sakupiti.Uspeli su u Crnoj Gori. Mora i kod nas.

  3. Da nije straha za fotelje, i karijere, od Rasima Ljajica i Meha Mahmutovica, izaslo bi tri puta vise lekara jer je sve ovo istina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.