Ministarstvo odbrane ucenjuje bivše pripadnike Vojske

Otvoreno pismo predsedniku Vučiću uputili su stanovnici kolektivnog smeštaja hotela "Bristol"

Ostavite komentar


  1. Stvarno mi je žao ovih ljudi. Biti na milost i nemilost ovakvom, u najmanju ruku čudnom liku, sumnjivog karaktera i još sumnjivijeg zdravlja, mora da je ravno noćnoj mori.

  2. Imate posao vojsko i platu zasto vama moraju da se dele stanovi znam hiljadu njihvsto rade u Beogradu pa iznajmljuju stan Delite bolesnim ljudima koji nemogu da rade koji su secpovredili na poslu koji imaju dosta dece a malu platu penzionerima sa malim primanjima ovi u vojsci i policiji imaju dobre plate povoljnosti sve kao i uvek ili nam kazi Vuline kako i nama tetka da pokloni neki stan.

  3. Sama pomisao da je julka postala bulka i sada odlučuje o tvom životu dovodi do ludila.Kazna je prevelika i ne primerena .

  4. svaka vama čast. suprotstaviti se čoveku bez morala i obraza zahteva veliku hraborst. podrška i probajte nekako da najavite bar preko facebooka te vaše proteste, ja bih došao da vas podržim na istim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.