Ministarstvo saobraćaja: Radna grupa pravi plan za razvoj železničkog saobraćaja

Ostavite komentar


  1. Kabinet ministarstva saobraćaja treba potpuno izmeniti,jer nisu dovoljno stručni .Treba sve otpustiti i ponovo birati po konkursu.Razbucali su pola Vojvodine,a naročito Banat,koji je izgubio vezu sa svetom uz nedovoljnu saradnju sa železnicom.Najisplativija i najstarija pruga u državi Oravica(Rumunija),-Veliki i Mali Žam,Jasenovo Bela Crkva -Bazijaš, moli Boga da se ministarka seti Vojvodine.Do njenog dolaska ceo Banat je bio povezan železnicom zbog prenosa i trgovanjem robe,dok danas najjeftiniji prevoz tavori bez prilike da se obnovi.Jedina pruga u Banatu je Temišvar-Vršac-Pančevo.- i to je sve.Most na Tamišu kod Sečnja se gradi trideset godina!Zar onda ne treba smeniti tu našminkanu ministarku saobraćaja?

  2. Jel u planu,mozda, radna grupa za rusenje bespravno podignutog objekta na vrhu Kopaonika? ….samo pitam

Ostavite komentar


Društvo

Svetski skup notara u Beogradu 10

Svetski skup notara u Beogradu

Institucionalni sastanci Međunarodne unije notara (UINL), tokom kojih će više od 150 delegata iz celog sveta iz 54 zemlje Evrope, Azije, Južne i Severne Amerike i Afrike razgovarati o budućnosti notarijata, počinje u sredu u beogradskom Sava centru, saopštila je danas ta organizacija u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.